2777
2789

مثلا من دوست دارم آهنگ "زندگی با تو چقدر قشنگه" معین رو باهم بخونیم جفتمون و برقصیم 😂❤️

بعد آهنگ "آرزومه" منصور رو فقط اون بخونه (داماد 😂) و آهنگ "انگار نه انگار" منصور رو من براش بخونم 😂😍🙈

درسته میگن عروس نباید آهنگ بخونه موقع رقص ولی مهم نیست من که قراره بخونم😂😂

پ.ن: یجوری برنامه دارم انگاری پس فردا عروسیمه😂حالا حالاها مجردممم😂🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه عروسی نکنی

وگرنه کل ملت و به خنده میاری🤣🤣وای آهنگ خوندن چیه دیگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه زمانی میگفتم میرم رقص آذری یا دمیگیرم با لباس عروس با بری باخ میرقصم😁

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

احساس میکنم عمرم کوتاهه هیچوخت ازدواج نمیکنم اگر کردم اونی که میخوام نیست زوری میشه اگر هم ازدواج کردم اهنگ مهستی امشب تو می آیی و من بیدارم عشقم من قدر غم هایم تورو دوست دارم عشقم 

چون پسره که ازش خوشم میاد داداشم گفت میخواد با یه دختره پولدار ازدواج کنه حتی اگه بمیرم بهش نمیگم ازت خوشم میاد دوست داداشمه باباش دوست بابامه خودش هم دانشجو خواهرم