2777
2789

خداروشکر من هر چن‌وقت یکبار تعلیق میکنم میرم میشینم تو سایه مردم فراموشم میکنن دوباره میام وگرنه آدم طولانی مدت بمونه کلی دشمن پیدا می‌کنه. دیدم درباره مصی‌تاپیک‌ زده بودن ناراحت شدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حافظه تعطیل...مصی کیه چیشده

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

هیچ کس واسه من تاپیک نمیزنه

قهرم با همتون😭😭

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

تا حالا کسی برای من تاپیک نزده 😄😄😄

موافقی بزنم 😂

از کسی ترسی ندارم ولی احترام قشنگ تر🌹.             مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!🖤               متنام مخاطب خاصی ندارند🌹