2777
2789
عنوان

ما فقیرا مگه آرزوهامون به گور ببریم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5709 بازدید | 229 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۳۸ کیلو بودم و اشتهای هیچی نداشتم

اتفاقا سیب زمینی آدم رو چاق می‌کنه روزی یکی دوتا آب پز کن عصرا بخور بعد یکماه می‌بینی تغییراتتو 

سعی کن میان وعده بخوری نه چیز گرونی مثلا نون و پنیر 

آب هم ۸ لیوان بخور 

هیاهوی بسیار برای هیچ ...

شما رو اعتماد به نفست کار کن

منم قد بلند و لاغرم ولی خیلی دوست دارم و راضیم 

برو پیج دکتر هارو نگاه کن یکی از سخت و خطرناک ترین عمل ها همین ابدومینوپلاستی هست که انجام میدن برای لاغری مردم خودشون رو میدن زیر تیغ جراحی تیکه تیکه میکنن تا لاغر بشن شما به خودت بابت لاغری فوش میدی🥲🥲

من۱۶۸قدم وزنم۴۵کیلو اخه خودمو چیکارکنم هرچی کوفت میکنم اصلن یه کیلوم اضافه نمیکنم خدایااااا دلم میخاد بمیرم😂😂

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
اره شوهرمم میگه اگه از پنجاه و پنج بیشتر بشی پیگه نمیخوامت😓😐البته من همه چی میخورم اما نمیدونم چرا ...

راست میگه بخدا اینایی که هر چی میخورن چاق نمیشن سوگولی های خدا هستن من یه لیوان آب میخورم چند گرم میاد رو‌ وزنم

منم لاغرم بقول تو هر کی می بینم میگه چقدر لاغری و این حرفا کلا استخونم ظریفه بلکه با دارو یکم چاق بشم الان چند روزه صورتم و ژل زدم خ خوب شدم ولی برا بدنم قرص سیپروهپتادین و دگزا خوردم دو هفته تپل شدم ادامه ندادم حالا باز میخام شروغ کنم

اونم نداشتم 😭😭😭

عزیزدلم 

تو هنوز ۱۹ سالته

اینقد اهمیت نده که همه میگن لاغری 

واقعا برای کساییکه باعث شدن اینقد حساس شی روی وزنت متاسفم 

زمان بده به خودت 

الان رفته رو مخت چون زیاد شنیدی ولی منم تا ۲۱ سالگی خیلی لاغر بودم ، ولی الان همش تو رژیمم که چاق نشم