به شدت لاغرم خیلی لاغرم هیکلم صورتم یه تیکه گوهم اعتماد به نفس برام نذاشتن بابا فروشنده مغازه هم گفت خیلی لاغری اینو بخور اونور بخور هر خری من میبینه ميگه خیلی لاغره خب ریده شده توو اعتماد به نفسم . نه از خونه بیرون میرم نه عروسی نه مهمونی
فقیری پیرم کرد بخدا عکسم گذاشتم نی نی سایت میگم بهم چندسال میخوره خیلیا گفتن هم خیلی لاغری هم زشتی هم بهت 30 سال میخوره قلبم هزار تیکه شد بابا من فقط 19 سالمه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
وضع مالی صفررررر. پدرکارگر. مادر مریض. جمعیت خانواده زیاد یه دردم رو همه درداشون چقدر دوس داشتم حداقل صورتمو ژل بزنم بلکه از این لاغری گوه در بیام بخدا پولش ندارم خسته شدم عقده چاق شدن دارم کاش 100 کیلو بودم
بدی فقیری اینه که اگه لاغر باشی باید آنقدر بخوری تا چاق شی که خب خیلی اشتها دارم اما چیزی برا خوردن نیست یکسره سیب زمینی و گوجه و کشک اینا که آدم چاق نمیکنه از بس خوردم ازشون حال تهوع میگیرم برنج شاید ماهی یکی دوبار بخورم خب من خر چجوری چاق شم
❌✅❌✅❌✅❌✅نگید برو کار کن که توو یه شهر کوچیک بی امکانت و بی کار هستم اصلا اینجا هیچ کاری برا زنا نیست خونمون یه گوشه دور افتادس 😭😭😭😭😭