2777
2789
عنوان

بخاطر ماشینش میخوام کات کنم باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 123 پست
خب آستینتو بزن بالا پول بده بره ماشینشو عوض کنه

چرا یه دختر باید این کارو واسه دوست پسرش بکنه؟ 

والا آدم واسه شوهر خودشم میخواد پول بده ماشین بخره باید اون ماشینو بکنه به اسم خودش چه بسا یه روز طلاق بگیرن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شعوروشخصیت آدمها به ماشین نیست.

اصل خوشبختی هست.

مطمنی اگه یکی ماشین وشغل خوب داشته باشه خوشبختی باهاش؟

ماشینش میخوادخوشبختت کنه؟ یااخلاق ورفتارشخص؟

یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت
پیک می نباشیدالان همون پسره اگه اسی اضافه وزن داشته باشه هزار تا ایراد روش میذاره

خب دختر باید خوشگل باشه مهم عشقه

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

ببین معیارت چیه 

گزینه های پیش اومده رو بسنج طبق معیارت و انتخاب کن .که بعداً پشیمون نشی

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
دوست پسر من پراید داره کارگره واقع مالی ما خیلی بیشتر از اون پسره کلی بهم بی احترامی میکنه محل سگ به ...

تو ببخشید احمقی مومدی پاش هرچیزی حدی داره

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

شعوروشخصیت آدمها به ماشین نیست.اصل خوشبختی هست.مطمنی اگه یکی ماشین وشغل خوب داشته باشه خوشبختی باهاش ...

باید قبول کرد تو این کشور بخشی از خوشبختی به پول بستگی داره

🍦Ice cream chillin chillin ice cream chillin 🍦

چرا یه دختر باید این کارو واسه دوست پسرش بکنه؟ والا آدم واسه شوهر خودشم میخواد پول بده ماشین بخره با ...

خب وقتی زیادی ناراحته تغییرش بده وگرنه به اون چه که اون پسر ماشینش چیه، 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
پیک می نباشیدالان همون پسره اگه اسی اضافه وزن داشته باشه هزار تا ایراد روش میذاره

پیک می ،یعنی چی؟

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫