حالا من ۲۷ سالمه این مدت یه دو تا خاستگار داشتم رو هر دوش فکر کردم با وجود اینکه خودمم با یه پسری در ارتباطم اون پسره وضع مالیش متوسطه ماشینش هم زانتیا ست واقعا بخاطر اینکه پولدار نیست میخوام باهاش کات کنم از لحاظ چهره و قیافه خیلی خوبه ولی پولدار نیست از وقتی هم فهمیدم زانتیا داره که دیگه کلا یه جوری شدم بعد شاگرد هم هست یعنی واسه بقیه کار میکنه
دوست پسر من پراید داره کارگره واقع مالی ما خیلی بیشتر از اون پسره کلی بهم بی احترامی میکنه محل سگ به ...
مطمئنی که این دوست پسرته؟😑😑😑😑😑😑😑
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خب وقتی زیادی ناراحته تغییرش بده وگرنه به اون چه که اون پسر ماشینش چیه،
چون ناراحته میخواد کات کنه
هر کی یه معیاری واسه ازدواجش داره
یکی هم معیارش ماشینه وقتی طرف باب دلش نیست ولش میکنه تعهدی که نداره عقدش که نیست...
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉