2777
2789
عنوان

بخاطر ماشینش میخوام کات کنم باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 122 پست

عشق و دوس داشتن اینجور نمیشه سر یه ماشین بنظر من مسخره س ردش کنی ادمی رو میشناسم ک با پراید خوشبخت شده زانتیا ک خیلی خوبه باید یکم سطح توقعتو بیاری پایین خیلیا همین ماشینم تو این زمونه با این گرونی ندارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر باید خوشگل باشه ولی پسر نباید پولدار باشه یا ماشین خوب داشته باشه؟این چه منطقیه

من بخاطررقیافم که زشته حتی پسر پرایدی نمیاد سراغم 😂😁

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

تو عاشقش نیستی اگه عاشقش بودی با موتور گازیم بازم باهاش ازدواج میکردی پس بزار بره پی زندگیش کسی که واقعا عاشقشه رو پیدا کنه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
دختر باید خوشگل باشه ولی پسر نباید پولدار باشه یا ماشین خوب داشته باشه؟این چه منطقیه

بنظرم دختر باید خوشگل باشه پسر هم باید پولدار باشه اگه پسر پولدار باشه دخترا واسش ردیف میشن پسر باید عرضه داشته باسه اگرم عرضه داشته باشه پولدار میشه

خب دختر باید خوشگل باشه مهم عشقه

کی گفته دختر باید خوشگل باشه؟؟؟

الان همه دخترای اطراف شما خوشگلن؟؟ پس کسی که قیافه معمولی داره یا پایینتر چی؟؟ اصلا این باید و نباید هارو کی تعیین کرده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
پیک می نباشیدالان همون پسره اگه اسی اضافه وزن داشته باشه هزار تا ایراد روش میذاره

پیک می چیه یچیزی یادگرفتین  هی تکرارمیکنین

ماهم گفتیم باید روبقیه چیزا زوم کنه نه صرفا ماشینش کی گفته وضعش اورت باشه چاق بشه توسرش نزنه یاآدم حسابش نکنه که بخواد توماشینش بچرخونش مهم اخلاقو رفتارمنش آدمه براازدواج بقیه چیزا درحدمعمول خوبه البته اینم نظرماست 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

زشت که لابد از نظر خودت هستی ولی همونطور که پسر خوشگلی براش معیاره دختر هم حق داره ماشین براش معیار ...

ولی زانتیا خوبه ها

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه