2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7284 بازدید | 288 پست
خب مشخصه که کلا بهونه بوده حرفاش نمیخام حالتو بدتر کنم فقط دلم میخواد به خودت بیای معمولا وقتی پای ...

چرا همتون میگید برمیگرده:(خیلی جدی رفت

نه میدونم ماهی یه بار حداقل پنج شش ساعت بیخبر میموندم ولی فکر نکنم بحث خیانت باشه

خیلییی باهام خوب بود خیلی تو اینکه ازدواج میکنیم جدی بود

یهو عوض شد یه دفعه گفت صبرم تموم شده دیگه

میدونی برای همین حس میکنم ادمی که تصمیمش برای موندن جدیه نمیره اگه بره فکر نکنم قصد برگشتن داشته باشه

اصلا بدم‌از خودم میاد بخدا اصلا حس زندگی تو وجودم از بین رفته فقط میخندم الکی که شاید یذره از روحیه ...

طبیعیه احساسی که داری و مطمئن باش با اومدن یه ادم دیگه تو زندگیت همه چی درست میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعیه احساسی که داری و مطمئن باش با اومدن یه ادم دیگه تو زندگیت همه چی درست میشه

خداکنه ولی دیگه انقدر تنهام وگوشه گیر شدم اصلا کسی منو نمیبینه که بخاد بیاد تو زندگیم🥲

چرا همتون میگید برمیگرده:(خیلی جدی رفتنه میدونم ماهی یه بار حداقل پنج شش ساعت بیخبر میموندم ولی فکر ...

چون خصلت پسرا همینه کلا😂دخترا اینجورین ک خیلی اصرار دارن نرو فلان ولی بعدش دیگ دلشون سنگ میشه ولی پسرا پشیمون میشن بد چند وقت حتی بدترین کات هارو دیدم پسره اومده گفته پشیمونم مخصوصا این ک پنج سال کم نبوده ممکنه از طرف خانوادشم تهت فشار باشه گفتی خانوادش راضی نبودن ازدواج کنید دیگه درسته؟

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

میبینه میادهنوز دیر نیست که هنوز کلی راه داری

والا این راهی که من دارم میبینم جادش هی شیبش تند تر میشه خیابونشم باریکتر 🥲😂 

ولی مرسی بخاطر دلداری که دادی البته من باید دلداریت بدم تو الان حالت بده ولی خب...😅😂

چون خصلت پسرا همینه کلا😂دخترا اینجورین ک خیلی اصرار دارن نرو فلان ولی بعدش دیگ دلشون سنگ میشه ولی پ ...

به خانوادش که نگفته ولی جفتمون میشناختیمشون

مامان و باباش هرودوشون مثه همن فکر میکنن از دماغ فیل افتادن

مشخصه مخالفت میکنن میشناسم

دل من هیچوقت سنگ نمیشه

اونم میدونم میتونه با صدتا دختر دیگه باشه

خوب میتونه ادمارو بکشه سمت خودش

براش بیشتر از من هست چرا برگرده به کسی که نمیخوادش؟

والا این راهی که من دارم میبینم جادش هی شیبش تند تر میشه خیابونشم باریکتر 🥲😂 ولی مرسی بخاطر دلداری ...

فکر میکنی

انقد به خودت ناامیدی و حس بد نده

همیشه یه دفعه جایی که فکرشو نمیکنی ورق برمیگرده

من عادت دارم کلا تو بدترین حالمم بقیه رو دلداری میدم

الانم دلداری حالمو خوبه نمیکنه هیچی دیگه منو خوب نمیکنه

به خانوادش که نگفته ولی جفتمون میشناختیمشونمامان و باباش هرودوشون مثه همن فکر میکنن از دماغ فیل افتا ...

نمیدونم هر احتمالی میشه داد زمان مشخص میکنه 

اگه دوست داشته باشه هرگز اینکارو نمیکنه اگه ننداشته باشه هم بهتر که از همین الان شناختیش و کار ب جاهای دیگه نکشید 

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

دیگه این اپشن برا من قفلهاون اصلااا علاقه ای نداره برگردهبه جز این خیلیم خوب میدونه من مثه سگ برام م ...

روانیه ؟!

لذت میبره از اینکه تورو آزار بده؟!

برای خودت ارزش قائل باش خودت از همه مهمتری

من احمق که نیستمواقعا باور نمیکنم حرفاش دروغ باشه یعنی فرق دروغو راستو نمیفهمم؟من واقعا نمیدونم یهو ...

پسرا دروغ نمیگن جانم همه دخترا رو با هم میخوان فقط اینو نمیگن دلشو زدی رفته سراغ یکی دیگه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

اکثرا گه خوردنمن پنج سال اونجوری وقت تلف کردم الان چندسال باید گریه کنم و افسرده شم؟

ببخشید گلم ولی یه لحظه با خودت فکر نکردی پسری که برای ازدواج بخوادت درخواست رابطه نمیده!!!!خودت هم کم بی تقصیر نیستی سیرش کردی خسته شده رفته دیگه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴