2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7284 بازدید | 288 پست
به نظرم ی مدت کوتاه فرصت بده اگه نیومد خودت باز برو سمتش اگه باز نخواست پس دیگه نمیخواد شایدم با دلی ...

یه مدت کوتاه یعنی چقد؟

اگه تا اون موقع فراموش کرد چی؟

کاش هیچوقت همچین کاری باهام نمیکرد:)

ما نمیتونیم ازدواج کنیم

بابای عوضیم ریده به زندگیمون یه معتاد بیکار بیغیرت که زندگیمونو به گه کشیده چون دلش میخواد کل روزو بخوابه صدسال نمیزاره خواستگار بیاد

اونام قبول نمیکنن بیان از همچین خانواده ای دختر ببرن

خودشم شاید الان موجودی حسابش یه تومن باشه هیچیم نداره

بابای اونم بدتر از بابای منه صدسال حمایتش نمیکنه

شرایط ما مثه بقیه نیس اصلا که بگم وقتی میگه شرایطش نیست بهونست واقعا شرایطشو نداریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط میتونم بگم خودتو سرگرم کن تا وقت اضافه نداشته باشی بهش فکر کنی. درس  کار  کلاس آشپزی و... . جوری خودتو خسته کن که شب هم زود بخوابی تا فکرنکنی بهش. حداقل ۶الی۱۲ماه طول میکشه فراموشش کنی

پزشک کوچولو🩺📚

دخترا شما ک این همه تجربه دیدین و شنیدین چرا ول کن دوعس پسر نیستین؟؟؟اگرم انتخاب میکنین دیگه این اعت ...

چون مغز لامصبشون بجای منطق فقط بااحساس تصمیم میگیره واین نقطه ضعف روهمجنس های شماخوب میدونن

خیلی دلم میخواد جدا شم باورکن...اما جایی ندارم برم خانواده خوبی هم ندارم پولی ندارم که بتونم جایی اج ...

اره میفهمم چی میگی

ادمش کن پس🥲برو پیش یه مشاور که بهت درست مشورت بده و بتونی جلوی این کثافت کاریاشو بگیری و ادمش کنی

نه برمیگرده حالا ببین کی گفتم اما معلوم نیس چند ماه دیگه باشه یا بیشتر...ولی میاد..چون خیلی ساله باه ...

نه اخه من میدونم این ادم رفتن نبود

ادم درست کردن و موندن و صبوری کردنه

وقتی بره حتما دیگه نمیخوادم که رفته

الان خوشحالم هست شاید

جای من کلیم جایگزین هست براش

کاش برگرده ولی جوری رفت که حس میکنم دیگه هیچوقت نمیخوادم

عزیزم مثال زدم منظور این بود که چندتا دوس دختر دارن قایمکی حالا حتما ده تا دخترکه نمیگم....یه جوری ه ...

اها فکر کردم یکیو میشناسی واقعا اینطوریه

پس این چه زندگیه؟

نتونی یه ادم عاشق که همیشه بمونه و هیچوقت بهت خیانت نکنه پیدا نکنی پس چرا ازدواج کنی و بچه بیاری

چرا وقتی قرار نیست یه مرد برای زندگیت پیدا کنی اصلا زندگی کنی

همه چی مسخره و پوچه بعدش

بله به پسرا هیچوقت نمیشه اعتماد کرد حتی اگه ۱۰سالم باهاش باشی

اگه به هیشکی نمیشه اعتماد کرد پس چرا ازدواج کنی

ازدواجم نکنیو کل عمرت تنها و بدون عشق و بچه پس چرا زندگی کنی

این ادم ک شب خداحافظی میکنه صب پیام میده قطعا دوباره میاد سراغت ولی تو حواست باشه تو اولویتت خودت با ...

کاش برگرده🥲

نه خودش خواهش میکرد رابطه رو تمومش کنیم

احتمالا حرفمو جدی نگرفته میخواسته بمونه تا با رفتنش کنار بیام که من دوباره گفتم مگه نمیخواستی بری خداخواسته بلاک کرد

حداقل ابروشو ببر. چقدر بی خیالی تو. بگو پای کاری ک کردی وایسا والا ابروتو مییرم

ابروشو کجا ببرم؟

همچین موندیو صدسال نمیخوام

بزور و با تهدید نگهش دارم؟

یا برم مثلا ابروشو ببرم که بدتر خودمو کوچیک کنم