2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 195 پست
من همه فکرم اونه مغزم فلج شده کاری نمیتونم بکنم

ما هم تو این شرایط بودیم ولی دقیقا همینایی که بهت گفتم رو انجام دادم تا تونستم خودمو نجات بدم ولی خب یک سال طول کشید تا کاملا خوب شدم

پزشک کوچولو🩺📚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون مغز لامصبشون بجای منطق فقط بااحساس تصمیم میگیره واین نقطه ضعف روهمجنس های شماخوب میدونن

خب اگه اونا با منطقم فکر کنن هیچ منطقی نمیپذیره برینی تو زندگی یه ادم دیگه

کاش برگرده🥲نه خودش خواهش میکرد رابطه رو تمومش کنیماحتمالا حرفمو جدی نگرفته میخواسته بمونه تا با رفت ...

اتفاقا کاش برنگرده تایپیکای گذشتمو الان داشتم میدیدم 

دیدم واسه ی ادم مزخرف چ دغدغه هایی داشتم 

تایپیکای قبلیتو مشکلاتتو با خانوادتو خوندم 

منم یجورایی مثل تو بودم ب خاطر اون ادم از خودم از جسمم از دختر بودنم گذشتم اخرش چی شد ؟ 

من از خونه فرار کردم رفتم شهرستان پیش بابام اونجا تو فشار بودم برگشتم تهران ۳ ماه خونه مجردی گرفتم بعدش دوباره برگشتم پیش مامانم تاااااازه فهمیدم اون ادم چقد بی ارزش بود بگذریم ک بازم همش میومدو میرفت منم خر میشدم 

ولی ی جایی ی نفر اومد تو زندگیم الانم در شرف ازدواجم منم تو تایپیکام قبلا میزدم نامزدم الان خندم میگیره 

اینجوری بهت بگم ک رفتم یجا مشغول کار شدم ی روز پیج ابجی اون ادمو پیدا کردم پیام دادم گف این ادم زن دارع بچه داره برو دنبال زندگیت  فک کن من سه سال نفهمیدم نمیزاشت از کاراش سر در بیارم یهو نصف روز جواب نمیداد یا پیام میداد جبهه میگرفت ک درگیر کاره اومدم سرکار اون روز ک با خواهرش حرف زدم صابکارم دید حالمو یک رب نشستم تو انبار گریه نمیکردما زجه میزدم دلداریم داد ک ب فکر خودت باش اون ادم ادم زندگی تو نیس همین حرفایی ک ماها داریم اینجا بهت میگیم بگذریم ک با صابکارم ماه دیگ نامزدیمونه تازه ی چیز جالب تر تقریبا یک هفته بعد اینکه با خواهرش حرف زدم پیداش شد گف خواهرم اینجوری ب تو گفته ک تو بری دنبال زندگیت پای منو مشکلاتم نسوزی🤣

ولی اینو میخوام بهت بگم ک الان خودتو نباز اون ادم اگ موندنی بود میموند الان برش گردونی شیش ماه دیگ ن دوسال دیگ ن ده سال دیگ ول میکنه میره 

یه مدت کوتاه یعنی چقد؟اگه تا اون موقع فراموش کرد چی؟کاش هیچوقت همچین کاری باهام نمیکرد:)ما نمیتونیم ...

ی ماه اینا مثلا 

بعدشم تو همین نی نی سایت کلی دختر تو شرایط مشابه ت بودن کت گفتن خانواده شون اوکی نبوده 

اما پسر با احترام میره جلو و رو سرش میذاره دختر رو 

اینطور که میگی تحت فشار مالیه خب امیدت به چیه وقتی ی تومنم ته حسابش نیست رو چی حساب باز کردی 

پولاش رو چی میکرد ؟

شایدم برگرده ولی باهم مدیریت کنین جمع و جور کنه بتونین برین سر خونه زندگی 

واقعا خب بعد ۵ سال خسته کننده یا شایدم تکراری بشه همه چی 

اما قدرت عشق و‌ دوست داشتن باید مانعش بشه 

اینو🦊 دوسش دارم 😁زیاد استفاده میکنم ❤️
اگه به هیشکی نمیشه اعتماد کرد پس چرا ازدواج کنیازدواجم نکنیو کل عمرت تنها و بدون عشق و بچه پس چرا زن ...

مگه همچی ازدواج نه بخدا زندگی چیزای قشنگتر از عشق هم داره 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.