2777
2789
عنوان

دوست پسرم که قرار بود ازدواج کنیم بعد پنج سال بلاکم کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2085 بازدید | 195 پست
[QUOTE=364564820]من میگفتم امکاااان نداره بره و منو خیلی دوسم داره ولی حالا که رفته با اینکه اینارو ...

مگه تجاوز کرده

خود احمقم حماقت کردم و اعتماد کردم بهش

البته اونم دروغ زیاد گفت

فکر کردم واقعا میمونه واقعا عاشقه

بله درست میگید.درصدیش برمیگرده به شرایط دو طرف.ولی باید عاقلانه تصمیم گرفت.شما الان 5 سال عمرتون تلف ...

خیلی زمان زیادیه برای همین هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی عزیزم دوران دوستی اصلا نباید باهاش رابطه برقرار میکردی باید تشنه نگهش میداشتی

انقد گفت و سر این داستان قهر کرد منم گفتم باشه

بعدم واقعاااا قرارمون این بود وقتی کات کنیم که ازدواج کنیم

حتی تا ماه پیشم همینو میگفت😕

چی بگم که ناراحت نشی اعصابم سر شما ها خرده که یه عده پسر عوضی گول میزنن استفاده میکنن سیر که شدن یا ...

من احمق که نیستم

واقعا باور نمیکنم حرفاش دروغ باشه یعنی فرق دروغو راستو نمیفهمم؟

من واقعا نمیدونم یهو چیشد:(

چقد ادم عوضی هستیتوهم همجنس همونایی دیگه تعجبی ندارهخیلی تجربه دیدم و شنیدم از پسرایی که مردن لاشی ن ...

رابطه داشتی ؟؟

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

انقد گفت و سر این داستان قهر کرد منم گفتم باشهبعدم واقعاااا قرارمون این بود وقتی کات کنیم که ازدواج ...

من۲سال با یکی وقتی بهم پیشنهاد گفتم نه گفت که چرا ما که قراره ازدواج کنیم منم گفتم پسری که واقعا عاشق باشه عشقشو میبره خونه بخت نه خونه خالی روی تخت اونم سریع رفت پی کارش 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

این ادم ک شب خداحافظی میکنه صب پیام میده قطعا دوباره میاد سراغت ولی تو حواست باشه تو اولویتت خودت باشی اینو کسی میگه ک بعد ۳ سال ب خاطر کارای نکردمم من میگفتم گوه خوردم غلط کردم تروخدا اشتی کن 

از ی جا ب بعد اون اومد سمتم من مثل اشغال پرتش کردم ی طرف خطمم عوض کردم بعد رفتنش فهمیدم چ کوفتیو تو زندگیم راه دادم 

کسی ک میخواد بره ی لگم بزن در ....ک پرت ش زمین 

مگه تجاوز کردهخود احمقم حماقت کردم و اعتماد کردم بهشالبته اونم دروغ زیاد گفتفکر کردم واقعا میمونه وا ...

حداقل ابروشو ببر. چقدر بی خیالی تو. بگو پای کاری ک کردی وایسا والا ابروتو مییرم

خدایا بیا و.بغلم کن