من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم اصلا به شوهرت رو ندی واقعا ازت خواهش می کنم به هیچ عنوان باهاش صمیمی نشو ،زندگیت تلخ میشه برات ...
این سَمو دیگ کجای دلم بزارم خدایاااا😂
ورودِ افرادِ خودشیرین و معلوم الحال به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
ورودِ افرادِ خودشیرین و معلوم الحال به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
عزیزم گفت باهاش میخوابیدین؟ در ضمن به نظر من هرچی دست نیافتنی تر عزیزتر نه که ازش فرار کنی ولی...
خابیدن فرق داره تا اون کار و انجام دادن...منم پیش اومد چن روز قبل عقدم باشوهرم تنها باشم اما خب اینطوری نبود ک رابطه ی کامل باشه یا بخایم از ذوق برهنه شیم😂ن سفت خوبه ن شل
دیگه یه دست گرفتن و از چهارچوبت خارج کن چیزی نمیشه