2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان خودت راضی هستی؟

اره مشکلی ندارم 

من شوهرم طوری بود که من از جام پا میشدم پشتم پا میشد همش پیشم بود الانم تقریبا همینطوره و حتی خودمم نمیخواستم تا جایی میشستم فوری میومد بغلم میکرد و اینا 

ولی خب یسری مردا هستن واسه امتحان اینکارو میکنن میگم باید بشناسی طرف مقابلت رو... چون بعدا ممکنه بیان تو روت بگن زود وا دادب هرکسی دیگه هم بود وا میدادی

نامزذی رو میگی دیگه اره

خو دیگه نامزدی مگه عقد نیست😂

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

قبل عقدنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بلی بلی

ورودِ افرادِ خودشیرین و معلوم الحال به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

وای🤦‍♀️واقعا وجدانشون قبول میکنه ؟

باور کن.الانم ک متاهل شده همون رویه گذشته رو پیش گرفته،منتها با جانمازی ک دوران عقد آب کشیده،شوهرش روش قسم میخوره ک همه حسود زن و زندگیم هستن و میخان بد نشونش بدن

قبل از عقد که نه به هیچ وجه مگه دیوونم خودمو دودستی تقدیم کنم حالاشم باید ناز بکشه چه برسه به اون مو ...

این کارو دودستی تقدیم کردن میدونی؟🙄اسی رابطه کامل ک نکف ،، گف در حد بغل و نوازش..تااین حدش اوکیه 

ورودِ افرادِ خودشیرین و معلوم الحال به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡