2777
2789
اینا میگن به وقتش نوازشم میکنن

اره اینجا همه دخترخوبه ی خانوادن بوقتش ...😅

ورودِ افرادِ خودشیرین و معلوم الحال به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اسی برای چی این سوالو میپرسی 

ادما و شرایطشون و فرهنگشون و جو منطقه ها باهم فرق داره حتی سن هم مهمه 

من خودم قبل دوستی با همسرم با دوسه نفر دیگه هم دوست بودم با اونا درحد میک لاو بودم ولی رابطه نه و دوستی های من هم از سن 22 به اونور شروع شد

باهمسرم تو 24 سالگی اشنا شدم که شاغل بودم و مستقل سه سال اول دوستیم با اونم فقط درحد میک لاو و معاشقه بودم سال چهارم دوستی باهاش رابطه کامل بودم چون دقیقا میدونستم دنبال چی ام و میدونستم خانوادم هم بفهمن میدونم چجوری جوابشون رو بدم 

ولی شما اگه کم سنی هنوز جامعه دیده نیستی استقلال کافی نداری محیط زندگیت سنتیه مادر پدر سختگیر داری یا چه میدونم قانون گواهی بکارت مثلا دارید یا از سلامت جسمی طرفت مطمئن نیستی اصلا به شما توصیه این کار رو نمیکنم

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
بغل کردن و دست دادن و این چیزا صرفاً جنبه ی ج.نسی ندارن ک.

اصلا کلا حتی اگه وقتی بیرون میریم یه پسری ازم سوال بپرسه یا یه لحظه زل بزنه به من بابام منو میکشه 

نمیذاره بیایم خونه هرچی فحشه به من میده

نامزدی مال قبل عقده توی عقد میشین زن و شوهر

پس چطور تو نامزدی حلقه دست هم میکنن حتما محرم میشن

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

پس چطور تو نامزدی حلقه دست هم میکنن حتما محرم میشن

عزیزم اون حلقه ای که نامزدی  میندازن همون حلقه نشونه که با حلقه سر عقد متفاوته

به فاصله بین از زمانی که جواب بله میدن تا زمانی که عقد صورت بگیره میگن دوره نامزدی و شناخت بیشتر

بعد عقد میشن همسر 

ولی به اشتباه خیلیا هنوز به عقد میگن نامزد که خب اشتباهه

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
عزیزم اون حلقه ای که نامزدی میندازن همون حلقه نشونه که با حلقه سر عقد متفاوتهبه فاصله بین از زمانی ...

یعنی تو نامزدی محرم میشن؟

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

عزیزم اون حلقه ای که نامزدی میندازن همون حلقه نشونه که با حلقه سر عقد متفاوتهبه فاصله بین از زمانی ...

والا من یکی از بلاگرا رو دیدم که نوشته بود مراسم نامزدی ولی حلقه دست هم کردن و امضا هم کردن