2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 78304 بازدید | 668 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین دیشب رفتیم فاتحه خونی شوهر عمم من هیچکسو نمیشناختم پشت سر مامانم راه افتادم هر کیو میدیدم میگفتم خدا رحمت کنه غم اخرتون باشه.یه ده نفری که رد کردیم نفر اخرو دیگه قاطی کردم گفتم خدا رحمتت کنه غم اخرش باشه.حالا همه جا سکوت من اینو به خانمه گفتم .فقط نشستم تا اخر مراسم سرمو بلند نکردم.تازه اصلا نباید این جمله رو به همه میگفتم چون اصلا اونا صاحب غزا نبودن

بنظرم خنده دار ترین سوتی یکی از فامیلامون داده بود 

سوپر مارکت داره ایشون بعد اومده بودن برا میت پنبه ببرن 

اون بنده خدا از بس سرش شلوغ بوده نوار بهداشتی داده بود😂😂😂😂😂

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
رفته بودیم برام خرید عقد کنیم خواهرشوهرو خواهر مادرمنم بودن مغازه کفش فروشی پر بود بقیه هم داشتن کفش ...

😂برا منم پیش اومد دست بردم ساعت بردارم دستم به شیشه خورد.از بس تمیز بود ندیدم

دخترم پیش دبستانی امروز تو شاد معلمش تماس صوتی گرفته بود ازشون سوال می‌پرسید از همکلاسی دخترم پرسید یه خزنده نام ببر اونم گفت( لولو )

نمیدونم چرا هی یادم میفته خندم میگیره

یه کارت جدید اومدی برا بچه ها عکسای فوتبالیست هاست اسمش کیم دی پسرم می‌گفت بازم برام بخر هی اسرار شوهرم گفت چی میخواد پیش فروشنده گفتم کارت ک ی ر ی

دیشب خواب بودم دیدم یخ کردم پتو انداختم روم دیدم انگار خیسم بلند شدم دیدم شاشیدم شوهرم بیدار شد گفت چیکار می کنی گفتم شاشیدم شلوار عوض میکنم خندید خوابید خاک تو سرم با 34سال سن آبروم رفت اصلا به روم نیورد

همین دیشب رفتیم فاتحه خونی شوهر عمم من هیچکسو نمیشناختم پشت سر مامانم راه افتادم هر کیو میدیدم میگفت ...

منم تازه رفتم فاتحه برگشتنی دم آسانسور به آقاهه گفتم انشالله عروشی پسرت.س رو ش گفتم