2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 210628 بازدید | 1653 پست
بخدا از سرکار میاد بهم هزار مدل تهمت میزنه میگه من نبودم مرد اوردی خونه بخدا خیلی دلم شکسته 😔

الهی بگردمت عزیزم

ببین وقتی این افکار سراغ مردا میاد شک نکن خودشون دارن این کارو میکنن

به چشم دیدم بخدا 

واهبگو این طفل معصوم چه گناهی داره ؟شغلشون آزاده؟؟

بچرو دوسداره بهش محبت میکنه اما نمیدونم چرا میخاد بیکار بچرخه ازش میپرسم میگه من برم کار کنم تو بخوری ولی جوابش منطقی نیست ک بخدا اصلن تو خرج هم نمیندازمش خیلی صرفه جویی میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچرو دوسداره بهش محبت میکنه اما نمیدونم چرا میخاد بیکار بچرخه ازش میپرسم میگه من برم کار کنم تو بخور ...

بهش بگو خب منم کار میکنم

بعدم وظیفته

باید کارکنی زنو بچتو تامین کنی

اجی فک میکنم پرش کردن یا دوستاش یا خانوادش 

بهش بگو خب منم کار میکنمبعدم وظیفتهباید کارکنی زنو بچتو تامین کنیاجی فک میکنم پرش کردن یا دوستاش یا ...

خانوادش سر اینکه نمیرم شمال باهام لج کردن 

آخه نمیتونم اونجا زندگی کنم جای خوبی نیست به درد زندگی نمیخوره فقط کسی ک اهل اونجاست میتونه تواون محیط و آدما بمونه 

خانوادش میگن اگه زنت نمیاد شمال زندگی کنه تو پاشو بیا اونا بمونن تهران خرجشون از دور بده 😔😔😔

خانوادش سر اینکه نمیرم شمال باهام لج کردن آخه نمیتونم اونجا زندگی کنم جای خوبی نیست به درد زندگی نمی ...

میبینی ؟

همش زیر سر هموناس

عزیزم اصلاا باهاش بحث نکن

اصلا 

بگو هرجور خودت میدونی فقط بچه رو در نظر بگیر

قربونت برم الکی اعصاب خودتو داغون نکن 

بخدا همه عین همیم

شوهر شما چی خوبه ؟ یااونم مثل مردای این دور زمونس؟

ما همو زیاد نمیبینیم

طفلک ۷ صبح میره سرکار

۷ شب میاد

خودمم کارمندم ساعت ۴ میام خونه

خسته و کوفته

کاری اصلا بهم نداریم

ولی اوایل ازدواجمون دقیقا همین بود واس همین گفتم درکت میکنم،بهش گفتم اگر قراره دهن بین مادرت باشی من میرم تو راحت زندگی کن 

چطور دستش بنده ولی اونهمه پیام فرستاده!!!!!

پس یه کاسه ای زیر نیم کاست 

والا میتونست خیلی محترمانه بگه عزیزم من الان دستم بنده بعدا باهات تماس میگیرم و تمام به جای این مزخرفات 😡