2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 78304 بازدید | 676 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگه وایسم توی دست و پاتم نمیتونی به کارات برسی😂😂🌸

اسمت ریحانس؟

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

تویه جمع خمه نشسته بودیم با دوستای شوهرم گفتن چی کمتر استفاده میشه توخونه هرکی یچیز گفت بمن که نگاه کردن گفتم وازلین 😶‍🌫️قرمز شدن میخاستن پاره شن ولی جلوخودشونو گرفتن وای خدا آب شدم بخدا اخه من وازلین رو کاربردش خب برام همیشه نرم کننده دست بوده ترک دست ولی مث اینکه عین صابون‌گلنار ضایع اس

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

برا سلامتی تازه گذشته صلوات 😄

ی سوتی بدترم دارم طرف گفت بابام فوت شده گفتم این شتریه ک در خونه همه میخوابه 🤣

بدتر از همه چند روز ب عید بود نصاب پرده هی زنگ‌میزدم نمیومد نصب کنه رفتم در مغازش شلوعم بود بلند و رسا گفتم اقااا شب عیده نمیخوای پرده منو بزنی 😂😂😂😂

فک کردم مامانم خونه نیست بهش زنگ زدم داشتم ناز میکردم ی دفعه مامانم از تو اتاق امد بیرون قشنگ به دو ...

وایی خدا خیلی خندیدم خدا خیرت بده خیلی باحالی هم خودت هم مامانت خیلی خوبین🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

دوسپسرم تو یادداشتای گوشیش یه صفحه داره ک سوتیای منو توش مینویسه😑🤣

آخی 😂❤️

یبار باخواهرم رفتیم داروخونه میخواس شامپو بخره گفت ببخشید شامپو بچه برای بزرگسال دارید؟ فروشنده قیافش اینطوری شد😐

یبار خونه دوست شوهرم بودیم گفت چای رو گرم کنم یاخوبه شوهرم گفت نه ممنون من گرم خور نیستم سرد خوردم  همه پوکیدیم کلا ازخنده 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

روز پدر بود رفته بودیم پدرشوهرمو ببینیم 

مادرشوهرم یه پاکت پول آورد به شوهرش بده 

گفت اینم از طرف عروست (خودشو میگفت)

حالا منه خنگ فکر کردم منو میگه 

دوساعت بلند بلند تشکر میکردم و هی میگفتم من یه کادوی ناقابل آوردم شما زحمت نکشید 

بعد اونقدر هم گیر داده بودم ول کن نبودم که هیییییییی تشکر 

آخرش شوهرم اشاره کرد که بِبُرم صدامو 😂😂😂😂😂😂

چند سال گذشته ولی فکر نکنم کسی فراموش کرده باشه 😅😔😢

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

وای منم تازه واتساپ نصب کرده بودم و تو گروه خانوادگی اضافه م کرده بودن منم به خالم که اسمش نسرین میگفتم خاله نَس و مخفف میکردم حالا کیبورد به جای ن ، ک گذاشته بود و تو گروه آبروم رفت یهو دیدم همه غیب شدن و مامانم تازه بهم گفت برو پاک کن 😅

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

عروسی دختر عموم اکثر پسرای بالا ۱۶تا ۲۰ اینا تو حیاط تالار بودن بعد منم متوجه شدم ک پریودم بابامم زنگ میزنه که بیا کلیدو بده بهم پاشنه بلند پام بود اون‌موزاییک ها ی گوشش شکسته بود منم‌افتادم زمین از حرصم ی چندتا فش خوار مادر ب موزاییک میدادم ای خار... مادر.... بعد برگشتم دیدم قرمز شدن از شدت خنده ب روشون نمیارن پسر عموم جمعم کرد بعد عصبی شدم ب پسر عمومم فحش دادم 😐💀💔