2777
2789
عنوان

از این پسره پول قرض کنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 51 پست
نمیترسی اکست برات دردسر درست کنه ؟ مثلا اینو به شوهرت بگه زندگیتو خراب کنه ؟

اصلا اینجور آدمی نیست هوامو داره بفهمه واسه چیزیه اصلا میگه خودم می‌خرم برات من نمیخوام اینکار کنه خب فقط میخواهم ازش قرض کنم پسش بدم

کاش تو اینجا بودی 💔

چرا از کس دیگه قرض نمیگیری معنی قرض میدونم شوهرت بفهمه چی؟

از کی بگیرم پدرشوهرم؟ نمیزارم کسی بفهمه خب برای مهمونی یلدا میخوام بپوشم دیگه 

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم تا آخر سال پس انداز میکنم پسش میدم مگه ۵ تومن چقدره دیگه ماهی ۱،۵ میدمش دیگه

بیخیال ابروت میبره یا باخودش فک میکنه شوهر خوبی نکردی پیش بقیه میگه فلانی ۵ تومن ازم گرفته

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

نپوش

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

خودم تا آخر سال پس انداز میکنم پسش میدم مگه ۵ تومن چقدره دیگه ماهی ۱،۵ میدمش دیگه

وااااییی خدا 😑😂 تازه قسطی میخوای پس بدی 

ببخشید این کارت نشونه مشکل اخلاقیته حتا اگه رو به موت باشی واسه دوا درمون نباید به اکس رو بندازی تا وقتی شوهرت هست . 

خودت و همسرت چندسالتونه

اصلا اینجور آدمی نیست هوامو داره بفهمه واسه چیزیه اصلا میگه خودم می‌خرم برات من نمیخوام اینکار کنه خ ...

باشه ولی یادت باشه هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ! 

ممکنه تو با این ذهنیت که هوامو داره و همچین آدمی نیست پول ازش قرض بگیری و اون بعدا به هررررر دلیلی زندگیت و از هم بپاشونه 

باز خودت میدونی ولی همه جوانب و بسنج 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
اصلا اینجور آدمی نیست هوامو داره بفهمه واسه چیزیه اصلا میگه خودم می‌خرم برات من نمیخوام اینکار کنه خ ...

اگه خوبه  و هواداره چرا اکسه ؟!!! . اگه بده چرا الان نکسه باز !

تاپیک قبلت ک گوشیتو مامانت گرفته رو بستی نتونستم پیام بدم واقعا متاسفم برات که با اینک شوهر داری باز ...

تایپک قبلیش رو همکار شوهرش کراشه

بیخیال ابروت میبره یا باخودش فک میکنه شوهر خوبی نکردی پیش بقیه میگه فلانی ۵ تومن ازم گرفته

نمیگه بخدا اینجور آدمی نیست چند وقت پیش تازه من مثلا یه مدل قاب عروسکی گوشی همکلاسی خوشم اومد رفته بود عین همون برام پیدا کرده بود بدون اینکه من بگم اینکه نمیگه مطمئن هستم

کاش تو اینجا بودی 💔

نمیگه بخدا اینجور آدمی نیست چند وقت پیش تازه من مثلا یه مدل قاب عروسکی گوشی همکلاسی خوشم اومد رفته ب ...

خودت بدون ولی کارت یه درصدم قبول ندارم 

موفق باشی

وااااییی خدا 😑😂 تازه قسطی میخوای پس بدی ببخشید این کارت نشونه مشکل اخلاقیته حتا اگه رو به موت باشی ...

یه جا خو نمیتونم ۵ت پس بدم بخدا اینجور آدمی نیست اصلا بگم ۵ت میخوام بدون منت خودش بهم میده من میگم قرض باشه که زشت نشه 

کاش تو اینجا بودی 💔