2777
2789
عنوان

از این پسره پول قرض کنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 51 پست

چطور روت میشه واقعا من به پدر مادرم بزور میگم

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

اگه خوبه و هواداره چرا اکسه ؟!!! . اگه بده چرا الان نکسه باز !

الان ایشون هیچکس خاصی توی زندگیم فقط بخاطر آشنایی قبلی میخواهم ازش مبلغی قرض کنم

کاش تو اینجا بودی 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک قبلت ک گوشیتو مامانت گرفته رو بستی نتونستم پیام بدم واقعا متاسفم برات که با اینک شوهر داری باز ...

حال کسی پرسیدن هم خیانته؟ همش فقط در همین حد و چیزای روزمره یا مثلا کلاسا و دانشگاه هیچ چیز اضافه ای که ذره ای بره سمت خیانت امکان نداره. 

کاش تو اینجا بودی 💔

چطور روت میشه واقعا من به پدر مادرم بزور میگم

مگه میخواهم چکار کنم آخه قرض بگیرم و پس بدهم جایی میشناسی وام ۵ت بده معرفی کن میرم اونجا 

کاش تو اینجا بودی 💔

مگه میخواهم چکار کنم آخه قرض بگیرم و پس بدهم جایی میشناسی وام ۵ت بده معرفی کن میرم اونجا

عزیزم کارت واجب نیست 

یه شومیز شلوار بپوش 

دوش بگیر ارایش کن 

مگه میخوای چیکار کنی 

ولی خودت کوچیک نکن 

با خودش پیش بقیه بگه 

مثلا شوهر داره پدر داره 

عرضه ندارن خرجش بدن

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

تا یلدا حقوق نمیگره دقیقا روز بعدش بهش واریز میکنند شانس ما

بهش بگو که لازم داری اکه نداشت یه فکر دیگه کن یا خرجتو کم کن ولی اصلن به اکست پیام نده که اگه بفهمه برای پول بهش پیام دادی بد میشه

عزیزم کارت واجب نیست یه شومیز شلوار بپوش دوش بگیر ارایش کن مگه میخوای چیکار کنی ولی خودت کوچیک نکن ب ...

واجبه جایی دعوت هستیم شب یلدایی نباید کم آورد اونجا شومیز شلوار کار رو در نمیاره باید لباس مجلسی گرفت

کاش تو اینجا بودی 💔

بهش بگو که لازم داری اکه نداشت یه فکر دیگه کن یا خرجتو کم کن ولی اصلن به اکست پیام نده که اگه بفهمه ...

تاپیک جدیدم چیزهایی میخواستم گفتم کف قیمت ۵ تومن میشه اگه بیشتر نشه اونم نداره تا حقوق بگیره کارمند شرکته اول برج واریز میکنند واسشون که میوفته شنبه 

کاش تو اینجا بودی 💔

واجبه جایی دعوت هستیم شب یلدایی نباید کم آورد اونجا شومیز شلوار کار رو در نمیاره باید لباس مجلسی گرف ...

به شوهرت بگو بخره یه تیکه طلا بفروش 

به شوهرت بگو بخره یه تیکه طلا بفروش

شنبه حقوق میگیرند وقتی تعطیلی باشه روز آخر ماه روز بعدش واسشون واریز میکنند یعنی بعد شب یلدا طلاها دست مامانم نمیده بهم امیدم الان به همین پسره هستش بخدا پسر خوبی چشم داشت اضافی نداره یعنی الان بگم چی میخوام خودش برام میگیره اصلا واسه همین میخوام بگم پولش رو قرض بده فقط 

کاش تو اینجا بودی 💔

وایی اسی هنوز پسره رو ول نکردی از پسری که دوستت داره میخوای پول قرض کنی بری شب یلدایی خونه فامیل شوه ...

بخدا فقط قرض میگیرم پولش رو پس میدم بفهمه چیزی میخواهم بخرم حاضره بیاد خودش منو ببره بخره هیچوقت هم پولش نگیره واسه همین میخوام قرض کنم که نفهمه واسه چیه 

کاش تو اینجا بودی 💔