بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
اینو باید دوازدهمای پارسال بگن چون اشتباه نکنم واسه دوران جمع بندیه
entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده! I'm not a freak I just thaught it was carnival! /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه، یه ایل چشمشون به منه♡
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من هنوز کتاب جمع بندی نخریدممم نمیدونم چه باید کردد
entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده! I'm not a freak I just thaught it was carnival! /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه، یه ایل چشمشون به منه♡
ممنونسوالای ازمونای مختلف برای بعد از جمع بندی بهتر نیست؟
یعنی الان کل فیزیکو تموم کردی؟
نشر الگو هم کتاب خوبیه
موج ازمون هم خوبه
بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
برای جمع بندی هم سیب ترش تحلیل منابع کتابای جمع بندی داره اونو ببین خیلی کمکت میکنه موفق باشی
من میخوام سفارش بدم از سایتاز شنبه جمع بندیم شروع میشهحداقل برسه تا شنبهبرا شیمی موج بگیرزیستم فصل ا ...
جالبه نیم سال اول رو جمع بندی میکنی؟ من اخه یه منبع زیستم فصل 4 اشو نزدم هنوز میخوام همه منابعم زده بشه بعدا ازمون حماع بزنم
ولی خب شد گفتی ، من حالا یا دسته دوم میگیرم یا از یه سال 12 امی قبلی