2777
2789

بانک تست قضاتیو بزن

یا سوالای ازمونای مختلف

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

اینو باید دوازدهمای پارسال بگن چون اشتباه نکنم واسه دوران جمع بندیه 

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ولی هیچکس کمکی نمیکنه :(

من هنوز کتاب جمع بندی نخریدممم نمیدونم چه باید کردد

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
ممنونسوالای ازمونای مختلف برای بعد از جمع بندی بهتر نیست؟

یعنی الان کل فیزیکو تموم کردی؟

نشر الگو هم کتاب خوبیه

موج ازمون هم خوبه

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
من هنوز کتاب جمع بندی نخریدممم نمیدونم چه باید کردد

من میخوام سفارش بدم از سایت

از شنبه جمع بندیم شروع میشه

حداقل برسه تا شنبه

برا شیمی موج بگیر

زیستم فصل ازمون میگن بهتره تا موج

اما فیزیکو نمیدونم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
طبق قلم چیدهم و 2فصل دوازدهم

خب الان دیگه تمرکزتو بزار رو یازدهمو بقیه دوازدهم

برای جمع بندی هم سیب ترش تحلیل منابع کتابای جمع بندی داره اونو ببین خیلی کمکت میکنه موفق باشی

خب الان دیگه تمرکزتو بزار رو یازدهمو بقیه دوازدهمبرای جمع بندی هم سیب ترش تحلیل منابع کتابای جمع بند ...

نه الان 3هفته جمع بندیه خب

بعدش پیشروی هست

ممنون

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
من میخوام سفارش بدم از سایتاز شنبه جمع بندیم شروع میشهحداقل برسه تا شنبهبرا شیمی موج بگیرزیستم فصل ا ...

جالبه نیم سال اول رو جمع بندی میکنی؟ من اخه یه منبع زیستم فصل 4 اشو نزدم هنوز میخوام همه منابعم زده بشه بعدا ازمون حماع بزنم 

ولی خب شد گفتی ، من حالا یا دسته دوم میگیرم یا از یه سال 12 امی قبلی

جالبه نیم سال اول رو جمع بندی میکنی؟ من اخه یه منبع زیستم فصل 4 اشو نزدم هنوز میخوام همه منابعم زده ...

اره دیگ قانون کنکوریا همیشه همین بوده

ی جمع بندی شهریور ماه اتفاق میوفته،برای درسای تیرتا شهریور

ی جمع بندی هم دی ماه،برای درسای مهرتا دی

ی جمع بندی هم فروردین،برای درسای دی تافروردین

حتما انجامش بده

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗