2777
2789
عنوان

خونه ای که فحاشی توش زیاده

419 بازدید | 29 پست

هر دو سه روز زن و شوهر بهم فحش ناموسی میدن و تقریبا هرروز باهم دعوا دارن 

بچه ها هم هر از گاهی باهم دعوا میکنن و فحش میدن 

چی باعث این شکلی شدن خونه میشه؟ 

پیشنهادتون برای حل شدن این مشکل چیه؟ 

پدر و مادر به مشاور اعتقاد ندارند

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل از تربیت مادرهمنم خانواده شوهرم اینجوری ان چون مادرشوهرم اینجوریه

همسرت دوران کودکی و نوجوانی سختی داشته؟ 

اذیت شده؟ 

چرا مشکل از مادره ؟ پدر هم فخاشی میکنه

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫

باید برن مشاوره اگه خوب نشدن احتمالا داره مشکل ماورایی باشه مثلا دعایی سحری طلسمی چیزی شده باشن که اینجوری رفتار میکنن ولی درکل تو دعا زیاد بکن اعمال خوب زیاد کن تو خونه بیشتر پدر مادرت سوق بده به چیزای خوب 

فقط باید از اون خونه و افرادش فرار کرد 

جدی میگم فحاشی مدام تحقیر کننده و توان فرساست وادمی که روزانه تو محیط تحقیره هرگز روان سالمی نداره کافیه یکم عصبانی بشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

سلام . ب نظرم مقصر پدر خانواده هست 

اگر دقیقتر توضیح میدادی بهتر بود 

اگه بچه ها بزرگ هستن میتونن با همکاری مادر پدر رو تحریم کنن تا زمانی ک ملمات رکیک استفاده می‌کنه باهاش هم کلام نشن ب شرطی ک مادر همکاری کنه 

مینیمال 
باید برن مشاوره اگه خوب نشدن احتمالا داره مشکل ماورایی باشه مثلا دعایی سحری طلسمی چیزی شده باشن که ا ...

چه طور میشه تو خونه ای که صدا فحش ناموسی میپیچه نماز خوند و دعا کرد