2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7065514 بازدید | 685857 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزيزم من اوايل بارداري هستم، يه ٤ هفته ديگه nt دارم

بسلامتی عزیزم ♥️ 

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

❗❗❗❗سلام ازتون خواهش میکنم از ته ته دلتون برای میران کوچولو که امروز دنیا اومده دعا کنید حالش خوب بش ...

خوبین ♥️

میدونم نباید اینجا مطرح کنم 

ولی به دعا های شما خیلی خیلی اعتقاد دارم

لطفاً با قلب های شکستتون از ته قلبتون  برای سلامتی کامل میران کوچولو دعا کنید به همین زودیا باید عمل بشه

اگر دوست دارید ۱۴ مرتبه سوره توحید رو هدیه بدین به امام جواد برای سلامتی این نوزاد کوچولو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستان من می‌خوام ابن سینا IVF تعیین جنسیت انجام بدم پیش دکتر طاهریکسی تجربه ای داره؟ ابن سینا خوبه ...

قیمت چنده گلم؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

کد تخفیف اسنپ فود دارید؟ اگر خودتون نیازش ندارید بهم میدید ؟؟؟سفارش اول هم بود اشکال نداره

بزار نگاه کنم

آنلاین باش الان جواب میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کد تخفیف اسنپ فود دارید؟ اگر خودتون نیازش ندارید بهم میدید ؟؟؟سفارش اول هم بود اشکال نداره

عزیز نداشتم

همیشه برام میومد منم استفاده نمیکردم فکر کنم وقتتشون تموم شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•{﷽}•

—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱

سوره_حشر#   

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله⭐🌈ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق 🪽🍓

روز_یازدهم#  

۱ـ golshid_mommy🌈

۲- nesa66 ⭐

۳- alaae 🌈

۴- الا11543 ⭐

۵- س۱۳۶۷🌈 

۶- مامانو_سوفی ⭐

۷- خدایاتومیدانی🌈

۸- سحربانوو68⭐

۹- مهتاب444 🌈

۱۰- سارایییی ⭐

۱۱- ماهییا 🌈

۱۲- ssseffat ⭐

۱۳- داداشممم 🌈

۱۴- favali ⭐

۱۵- یامنان🌈

۱۶- نهال۶۴۶۷ ⭐

۱۷- نگار۸۰ 🌈

۱۸- نهالیم ⭐

۱۹- رادیس۱۲ 🌈

۲۰- گندمک۱۱ ⭐

۲۱- @shiva_ab    

۲۲- @rose_710    

۲۳- zhiyan74 

۲۴- ارکیدهابی

۲۵- atrin_arsen_atrina

۲۶- joooodi

۲۷- اهسته ز

۲۸- سپیدارجوجو 

۲۹- avaaajon 

۳۰- آلادیا 

۳۱- پونهoo 

۳۲- ماهورجان 

۳۳- panizpaliz

۳۴- عبدالواحد

۳۵- هیوا666 

۳۶- شطرنجی  

۳۷- زلیخاه۱۴۰۲ 

۳۸- zohrehjafari 

۳۹- گیسوگلابتونم

۴۰- سهیلا_جون 

۴۱- ۲aftab 

۴۲- قاصدک_بیخبر

۴۳- sarayyyyyy 

۴۴- baharrr7878 

۴۵- مارپلههههههه 

۴۶- atitalebi 

۴۷- آسمانیترینم 

۴۸- happygirlss 

۴۹- کاپیتالاسیون 

۵۰- شیلا28 

۵۱- razleilaa 

۵۲_ mmmmmmzzz 

۵۳_ معجزات 

۵۴- خب_که_چی_بشه 

۵۵- زینتیار 

۵۶- بانو113 

۵۷- maral_99

۵۸- sofiya73  

۵۹- 5golnarges 

۶۰- samin3835 

۶۱- _sharareh_

۶۲- طلوع۲

۶۳- merino

۶۴- پروانه۲۱

۶۵- خب_که_چی_بشه

۶۶- _بهاره_

۶۷- فطررس

۶۸- خانومیییی

۶۹- زهرااااباااانو

۷۰- آسمان۱۴۰۲

۷۱- aooooo

۷۲- زی666666

۷۳- baaaanoo67

۷۴- نازنینnazi

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹-

۸۰-

«وتُظَن أنها النَهاية ثُم يُصلِحَ الله كُل شَيء »

وگمان میکنی که پایان است ، سپس خداوند همه چیز را درست میکند ‌:) ️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نه لک نه درد نه هیچی.۹ هفته رفتم سونو گف عالیه همه چی.۹ هفته و ۳ روز رفتم دکترم ک وقت بده برای آن ...

سلام عزیزم ببخشید این کامنتو دیدم نمیدونم قبلا هم این اتفاق براتون افتاده یا نه، میخواستم بدونم دکترتون کیه؟ بهتون نگفتن چکار کنید؟ هپارین و ایناهم داشتین؟

من ۴ بار سقط کردم یه بارش پوچ ، ۳ بارش قلب تشکیل میشد و بعد ایست قلبی آخریشم همین ماه پیش بود، بااینکه انوکساپارین و آسپرین هم داشتم بازم اینطور شد دنبال یه دکتر خوبم تو شهرمون فقط پاسم میدن اینور اونور هیچکدوم هیچی نمیدونن منم دیگه تحمل ندارم

خانم ها اگه کسی میدونه بهترین دکتر برا سقط مکرر کی هستش بهم بگه،

من اول ۳ تا سقط داشتم که چند سال پیش رفتم ابن سینا و بررسی شدم آخرشم گفتن انوکسا و اینا استفاده کن مشکل دیگه ای نداری ای وی اف کردم و بااین داروها به خیر گذشت،

۲ ماه پیش طبیعی باردار شدم بازم اون داروها رو استفاده کردم ولی بازم ایست قلبی اتفاق افتاد و سقط کردم،

از پریناتولوژی سوال کردم گفت برو ایمونولوژی و ژنتیک، از یکی دیگه پرسیدم گفت همون پرناتولوژی باید تشخیص بده! تو شهرمون کسی نمیدونه من چمه،

اگه دکتر خوبی در این زمینه میشناسید کمک کنید ممنون🌹

ایقد منتظرم ک ی معجزه ای بشه..و سونو بدین بگن قلب داره..یا خدا کمکتون کنه

عزیزم قربون دل مهربونت ممنون

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹