2777
2789
عنوان

بیاین عکس ازمایش هورمونیم بذارم

32 بازدید | 9 پست

بچه ها من ازمایش هورمونی کامل و سونو انجام دادم

توی سنو پلی کیستیک خیلی خفیف نشون داد

ازمایش هورمونی همه چی نرمال بود حتی هورمون تستسترون یا همون هورمون مردانه هم بالا نبود فقط پرولاکتین یذره بالا بود که دکتر گفت بخاطر پلی کیستیکه و چیزی نیست

و گفت میتونی بری لیزر

من خیلی خیلی زیاد پرمو شدم موهام بیش از اندازه ضخیم شده چونم موهای خیلی ضخیم در اورده مثل ریش مرد ولی با تعداد کمتر مثلا سی تا نخ ضخیم تقریبا یعنی با اینکه خفیفم و هورمونام نرمال بود روموهام تاثیر زیادی گذاشته وگرنه بقیه علائمش کمتره مثلا پریودم نهایت یک هفته میوفته عقب 

الان من اولین جلسه لیزرم رو پنج روز پیش رفتم 

ولی این فکر که نکنه موهای صورتم با لیزر بدتر بشه بشه مثل خوره داره نابودم میکنه حالا موهای بدن هیچی بدتر هم شد بشه عیب نداره

ولی پشت لب شقیقه و چانه هم انجام دارم میدم چون ضخیم بودن ولی میترسم خوب که نشه بدتر هم بشه چون تو همین سایت دارم میخونم خیلی ها گفتن جواب گرفتیم با وجود این مشکل ولی بعضی ها هم گفتن بدتر شده😭😭😭😭😭😭😭😭

ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول دارو درمانی رو شروع کنین بعدش لیزر برین

دارو بهم داده دارم میخورم یک ماهه 

و فکر میکنم خوب تر شدم چون همون یک هفته که پریودم عقب میوفتاد هم این بار سر تایم شدم 

جوش دیگه نمیزنم 

ریزش مو ندارم

و اصلاح سبک هم دارم میکنم ولی کامل نه یعنی چیزای مضر خیلی کم کردم

دارو بهم داده دارم میخورم یک ماهه و فکر میکنم خوب تر شدم چون همون یک هفته که پریودم عقب میوفتاد هم ا ...

چه خوب پس داروها داره روتون جواب میده 

ولی داروها رو سرخود قطع نکنین چون پلی کیستیک تا زمان یائستگی باهاتون هست دکتر باید تعیین کنه دوز داروها کم یا زیاد کنه یا قطعش کنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چه خوب پس داروها داره روتون جواب میده ولی داروها رو سرخود قطع نکنین چون پلی کیستیک تا زمان یائستگی ب ...

دکتر گفت باید شش ماه یک بار زیر نظر باشید

ولی داروهایی که بهم داده به اندازه شش ماه نیست اخه

دکتر گفت باید شش ماه یک بار زیر نظر باشیدولی داروهایی که بهم داده به اندازه شش ماه نیست اخه

اگه شماره مطبشون رو دارین بگین منشی از دکترتون بپرسه همینو

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اگه شماره مطبشون رو دارین بگین منشی از دکترتون بپرسه همینو

مطب نبود 

کلینیک بودن 

باید ببینم میتونم پیدا کنم یا دوباره حضوری برم تا داروهام تموم شد بگو شش ماه نشه