2777
2789
عنوان

میخوام بابام قطع رابطه کنه ولی همش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 72 پست
من خودم یه مادرم... واقعا متوجه میشم الان که مادر لزوما قدیسه نیس بخدا من یه وقتا که خسته میشم بچه ه ...

دعوا کردن فرق داره ببین خیلی شرایط سختی میخواد تل ی بچه قید پدر مادرشون بزنه 

شاید حرفایی هست که گفتنش ناراحتم کنه و نخوام بگم ولی تنها ی دعوا کردن باعث نمیشه ی بچه از خانوادش دور بشه

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
نمی‌دونم چیکار کنم واقعا ماه‌هاس دارم تحمل میکنم خب نمی‌خوام ببینمش چرا اینو درک نمیکنه که من دارم ع ...

عزیزم حتما با یه مشاور مشورت کن... مشاوری که از دین هم بفهمه و دین و علم باهم داشته باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدر من خیلی در حق من بدی کرد ی بار بهش گفتم تو خیلی سال پیش برای من مردی  ۳ سال پیش  آرزوی مرگشو کردم ب ۲ ماه نکشید که سکته کرد و عمل قلب باز انجام داد حالش خیلی بد بود وقتی دیدم دارم از دستش میدم اونقدر به خدا التماس کردم و نذر و نیاز کردم تا برگرده الان ۳ سال دارم آرامبخش میخورم شوک از دست دادنش هنوزم تو وجودمه 

الان با اینکه همون آدم سابق ولی من دیدم خیلی بهش عوض شده آدما تا چیزی رو از دست ندن وجودشو حس نمیکنن 

خدایی نکرده اگه الان بفهمی از دستش دادی چ حالی میشی 

چندین  بار بهش فکر کن اگه حالت خوب شد ی کاری کن دیگه نیاد اما اگه حالت از اینی ک الان هست خرابتر شد بدون ک هنوزم دوستش داری 

بازم میگم احترام پدر و مادر واجبه شوهر و بچه هیچ وقت جاشون رو نمیگیرن بعدها به حرفم میرسی

عزیزم من خیلی وقته ب همه چی رسیدم نیاز نیس تو یادآوری کنی هیچوقت دردشو نکشیدی درک نمیکنی 

پدر من خیلی در حق من بدی کرد ی بار بهش گفتم تو خیلی سال پیش برای من مردی ۳ سال پیش آرزوی مرگشو کرد ...

ببین شرایط ها فرق می‌کنه ما نمی‌تونیم ب همین سادگی همه چیو توضیح بدیم 

می‌دونی ۹شب تو برف با یه بچه وقتی شوهرت نیس بخاطر ی چیز مزخرف و تهمت بیرونت کنن یعنی چی؟

اونم تو شهری ک شوهرم نبود بدون پول با ی بچه مامانم خودشو زخمی کرد گف من زدمش🙃 دیگه اونجا اولین مشکلات روانی شروع شد کم کم باعث شد تنفر شکل بگیره

عزیزم من خیلی وقته ب همه چی رسیدم نیاز نیس تو یادآوری کنی هیچوقت دردشو نکشیدی درک نمیکنی

چرا اتفاقا یه زمانی مثل تو دلم میخواست دیگه نبینمشون اما از بد روزگار چند سال زمین گیر شدم شوهرم فقط تماشاچی بود ولی پدر و مادرم رهام نکردن

ن من کلا قیدشونو زدم وضعیت من خیلی بهتره شوهرم ورشکست شد از بابام دویس تومن گرفت هم بودم بچم شیرخوار بود اومد ب جا قرضش بخاریمو برد ....

چرا اتفاقا یه زمانی مثل تو دلم میخواست دیگه نبینمشون اما از بد روزگار چند سال زمین گیر شدم شوهرم فقط ...

خوش ب حالت من این اتفاق واسم افتاد هیچکس نیومد چندین ماه زمین گیر بودم شوهرم و همسایه ها میومدن آخرش مادرشوهرم اومد ولی مادرم نیومد پدرمم همینطور عمه هام بابا و مامانمو نفرین میکردم 

چرا قبول نمیکنی آدم با آدم فرق داره 

پدر هست که بخاطر نون خوردن بچش بچشو میکشه

چرا انقد بد باهات رفتار میکنه دلیلشو میدونه؟راستش اینم قبول ندارم شوهر هیچوقت پدرو مادر نمیشن چرا اتفاقا بعضی از شوهرا جای همه رو واسه زنشون پر میکنن

بفرما جلو ته صف مال خودمه
عزیزم به نصیحت... حتما حتما حتما با مشاور صحبت کن کاری به حرف بقیه نداشته باش

خیلی حرف زدم کارساز نیست همه چیو توضیح دادم گفتن فقط قطع رابطه مطلق که اونم با پدرم ممکن نیست 

کرده بودم ها عمم ک فوت شد رفتم مراسم ک ای کاش نمیرفتم اونجا دلم سوخت بغلش کردم دیگ اینجوری شد که بهم نزدیک شد هر چی خط عوض کردم آخرش ی جوری شمارمم پیدا کرد

چرا انقد بد باهات رفتار میکنه دلیلشو میدونه؟راستش اینم قبول ندارم شوهر هیچوقت پدرو مادر نمیشن چرا ات ...

کلا مشکل داره از دختر متنفره با خواهرم اینطوری بود ولی با من خیلی بدتر

بخدا قسم من بدترشو شنیدم ب قول خودت یاداوری بعضی چیزا فقط درد آدمو تازه تر و بیشتر میکنه من فقط ی بخشی از زندگیمو گفتم فقط خواستم بگم بعضی وقتا نبودنا میشن حسرت میشن بغض اگه چندین بار ب نداشتنش فکر کردی و حالت خوب شد دیگه نذار بیاد اما اگه حالت بدتر شد....

خدا به هممون کمک کنه 

برای آرامش دلت دعا میکنم گلم