2777
2789
عنوان

میخوام بابام قطع رابطه کنه ولی همش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 71 پست
عزیزدلم چقد تو شرایط سختی هستیدلطفا اگه مقدوره برای کمک به خودتون و کم کردن درد گذشته مشاوره بگیرید

اولین قدم قطع ارتباطه چون خیلی سمی هستن خودش می‌دونه من وسواس شدید دارم میاد میگه فلانی اینو گفته بهت فلانی گفته تو اینجوری اونجوری 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
یاد کاراش میفتم تیک عصبی میگیرم میگم خدایا به کدوم گناهم مجازاتم کردی مثله شکنجه بود کاراش از وقتی ک ...

ببین من گذشته مادرم رو کار ندارم ناخاسته همیشه منو وارد دعوای خودش با پدرم کرد و خیانت پدرم و همش مجبور میکرد گزارش بدم و من چون بچه بودم انجام میدادم اما واقعا له شدم و نتیجه شد که الان یه ادم شکاکم اما الان که میاد با حرفاش ناراحتم میکنه همیشه ناراحته همیشه ناراضی همیشه برای اتفاق های زندگیم ناراحتم کرده مثلا روز عروسیم اینقدر غم داشت که خعلی ها گفتن بعدش یا با شوهرم خوب تا نکرد الانم جلو جمع بعد دوتا بچه میگه تو میتونستی خاستگار بهتر یا حامله شدم اگه بدونی چکرد چه در خونمو محکم کوبید وقتی فهمید بدون خداحافظی رفت و بعدم پیشنهاد سقط.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خدایی،نکرده یه روز بیمار و محتاج بشی همین پدر که دنبالت میاد و به دادت میرسه شوهر و دوست و رفیق ...

بیمار شدم عزیزم تو رخت خواب موندم هیچکس نیومد 

منتظرشون شدم نه تنها نیومدن بلکه زنگ زدن کلی طعنه زدن با حال بدم نشستم زار زدم 

اونا ب هیچ دردی نخوردن تو زندگیم جز ضربه زدن نیومدن ک بدرک کاش حال روحیمو خراب نمیکردن

ببین من گذشته مادرم رو کار ندارم ناخاسته همیشه منو وارد دعوای خودش با پدرم کرد و خیانت پدرم و همش مج ...

من میگم فاصله بگیر اما با احترام  چون پدر هست و تو حق نداری بی حرمتی کنی عزیز یکم که فاصله بگیری عادت میکنه.. اگرم فک میکنی موثره بهش بگو ارش ناراحتی و حرفاتو باهاش درمیون بذار

ببین من گذشته مادرم رو کار ندارم ناخاسته همیشه منو وارد دعوای خودش با پدرم کرد و خیانت پدرم و همش مج ...

دقیقا منم این مشکلاتو داشتم روز عروسیم قشقرق ب پا کرد مادرم در حالیکه ازدواجم سنتی بود و خواست خودشون 

هیچوقت مادری نکرد ولی چون گذاشتمش کنار دیگ فراموش کردم اذیت نمیشم

اگه خدایی،نکرده یه روز بیمار و محتاج بشی همین پدر که دنبالت میاد و به دادت میرسه شوهر و دوست و رفیق ...

چرا فکر می‌کنی هر پدر مادری درد بچشون براشون مهمه؟اگه یه ذره توجه از سمتشون می‌دیدم صد درصد خودم بیشتر از تو میدونستم باید کنارم باشن ولی تو بدترین شراط زندگیم جز ضربه کاری نکردن ک الان بکنن

چرا سقط؟ بچه شما چه ضرری برای ایشون داشت؟

چون خودش زندگی سختی داشته و میگف بچه عامل دست و پا گیریه.. دومیم رو هم که حامله شدم هم زمان متوجه سرطان شوهرم شدم اونم پیشنهاد سقط داد و تا چقدر وقت باهام با ناراحتب بود 

کاملا درکت میکنم داستان منم طولانیه ولی پدر بدی دارم یه سالی ام بود سراغمو نمیگرفت راحت بودم تا فهمیده باردارم زنگ میزنه چرت میگه یا تو واتساپ مطالب چرت میفرسته خیلی دلم میخواد بلاکش کنم ولی حس ترحم اجازه نمیده

نمی‌دونم چیکار کنم واقعا ماه‌هاس دارم تحمل میکنم خب نمی‌خوام ببینمش چرا اینو درک نمیکنه که من دارم عذاب میکشم با بودنش جالبه که داره سعی می‌کنه درک کنه حالم بده ولی زمانیکه اون نباشه کاملا حالم خوب میشه

چرا فکر می‌کنی هر پدر مادری درد بچشون براشون مهمه؟اگه یه ذره توجه از سمتشون می‌دیدم صد درصد خودم بیش ...

بازم میگم احترام پدر و مادر واجبه شوهر و بچه هیچ وقت جاشون رو نمیگیرن بعدها به حرفم میرسی