2777
2789
عنوان

میخوام بابام قطع رابطه کنه ولی همش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 71 پست
چرا انقد بد باهات رفتار میکنه دلیلشو میدونه؟راستش اینم قبول ندارم شوهر هیچوقت پدرو مادر نمیشن چرا ات ...

مشکلات شدید عصبی داره و اینا به من ربط نداشت باید خودشو درمان میکرد ی عمر زیر دستش کتک خوردم بعد ازدواجمتا تونست تحقیرم کرد روز قبل عروسیم انقد کتکم زد شب عروسیم کل بدنم کبود بود

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

خب اگه. از دختر متنفره پس واسه چی میاد خونت بره زندگی خودشو بکنه بعضی پدر و مادرها جز شکنجه واسه بچه کاری نمیکنن ولی تا دم مرگشون هم ازشون طلبکارند 

بفرما جلو ته صف مال خودمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا قسم من بدترشو شنیدم ب قول خودت یاداوری بعضی چیزا فقط درد آدمو تازه تر و بیشتر میکنه من فقط ی بخ ...

کاملا بی تفاوتم خب قطعا آدم ی غریبه هم چیزیش بشه ناراحت میشه ولی کاملا بی‌تفاوتم اصلا حسی ندارم 

خب اگه. از دختر متنفره پس واسه چی میاد خونت بره زندگی خودشو بکنه بعضی پدر و مادرها جز شکنجه واسه بچه ...

چون پسرش جوابشو داد حالا یادش افتاده دختر داره دقیقا پسرش کاری کرد ک اون با دختران میکرد الآنم داره خودشو شیرین می‌کنه چون مامانم طلاق گرفته تو تنهایی‌اش یادش افتاده ی بچه داره

چون پسرش جوابشو داد حالا یادش افتاده دختر داره دقیقا پسرش کاری کرد ک اون با دختران میکرد الآنم داره ...

میگن چوب خدا صدا نداره درسته پدره ولی خدا هم انتقام شما رو گرفته 

میگن چوب خدا صدا نداره درسته پدره ولی خدا هم انتقام شما رو گرفته

احساس بی ارزشی هنوزم باهامه با وجود اینکه شوهرم اذیت نمیکنه ولی بابام موهامو می‌گرفت سرمو میکوبید تو دیوار و تو صورتم تف میکرد از موهام متنفر میشدم فقط ۹سالم بود

احساس بی ارزشی هنوزم باهامه با وجود اینکه شوهرم اذیت نمیکنه ولی بابام موهامو می‌گرفت سرمو میکوبید تو ...

فدای دل شکستت عزیزم واقعاا برات متاسفم امیدوارم آنقدر زندگیت خوش و خرم باشه همه این خاطرات تلخ از ذهنت محو بشه حق داری حق داری امیدوارم خدا خودش به داد دلت برسه و بهت آرامش بده 

فدای دل شکستت عزیزم واقعاا برات متاسفم امیدوارم آنقدر زندگیت خوش و خرم باشه همه این خاطرات تلخ از ذه ...

یه چیزی بهت بگم؟ 

خوشبختم شوهرم عالی بچم عالی با محبت خودم سالم همه چی هست خب؟ 

ولی یه چیزی سر جاش نیست شاید بگی داره ناله می‌کنه و خودش بخواد همه چیو تغییر میده 

روان آدم بیمار میشه انقد بیمار که دیگه در بهترین شرایط هم حالت بده وسواس فکری شدید دارم آدم گریز شدم به چه جرمی؟

یکی میمیره گریم نمیگیره بی رحم شدم 

پرخاشگرم همش میترسم یکی بهم ضربه بزنه 

به این سن رسیدم ولی حس میکنم هیچکس دوستم نداره همه دارن دروغ میگن حتی شوهرم

اتفاقا کاملا درکت میکنم.  بهت حق میدم وقتی کسی که خیلی بهش بها میدی بهت  بدی میکنه تمام باورهات نابود میشن و دیگه نمیتونی آدم سابق بشی و هیچکسو باور نمیکنی

ولی اگه میتونی برو پیش روانشناس بزار کمکت کنه فراموش کنی گذشته رو بیشتر از همه خودت زجر میکشی خاطرات گذشته عذابت میده نزار اتفاقات گذشته سایه بندازه رو زندگیت 

اتفاقا کاملا درکت میکنم. بهت حق میدم وقتی کسی که خیلی بهش بها میدی بهت بدی میکنه تمام باورهات نابو ...

خیلی رفتم خیلی مدت زیاد تحت درمان بودم با وجودی که شوهرم هزینه های سنگین میداد و هی چکاب میشدم و همش میرفتم مشاوره ولی از وقتی بابام رفت آمد می‌کنه دوباره همه چی خراب شده 

جالب اینه فقط رفت آمد می‌کنه که از حرف خونم سر دربیاره بره به اینو اون بگه

خیلی رفتم خیلی مدت زیاد تحت درمان بودم با وجودی که شوهرم هزینه های سنگین میداد و هی چکاب میشدم و همش ...

نمیدونم والا پس فقط سعی کن ازش دور باشی هر جور ه صلاح میدونی بالاخره آرامشت هم مهمه