2777
2789

این خانمایی که اضافه وزن دارن چرا انتظار دارن‌ ما باید خیلی جمو جور بشینیم بخاطر اونا ؟ هر کسی در حد یه صندلی جاشه

امروز توو مترو با یکی بحثم شد چون چاق بود چسبیده بود به من روی صندلی ، بعد میگف دستاتو جمع کن پهلومو سوراخ کرد 😐😐حالا من دستام خیلی عادی کنار بدنم بود تازه فحشم میداد😐

تا حالا با اینجور ادما برخورد داشتین ؟ اول صبح اعصابمو خورد کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی یبار رسما نشست رو پای من  هر چی بش گفتم رو پامی. دارم اذیتم میشم گفت جمع تر بشنید منم جا شم 😂حالا چاقم نبود. ولی سنگین بود لعنتی

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

نمیدونم چرا خنده م گرفت تصورتون کردم😂

خدایی یجوری میشینن عین پهلوون ها همه جا رو خودشون میگیرن😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
یکی یبار رسما نشست رو پای من هر چی بش گفتم رو پامی. دارم اذیتم میشم گفت جمع تر بشنید منم جا شم 😂حا ...

وای اینام خیلی رو مخن می بینن یه وجب بیشتر جا نیس به زور باسن‌مبارکو جا میدن😂😂

واقعا خیلی بی فرهنگن. میخوان با سلیطه بازی همه جا کارشون راه بیفته

وای یه بار عقب تاکسی گیر افتادم

بدنشم ببخشید بو ترشیدگی میداد

اخرشم گفت خجالت بکش ب من

دلم میخواست بکشمش 

ولی خانوم بود سرمو انداختم پایین

فقط خجالت کشیدم

خیلی بده

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

من خودم چون بدم میاد تنم به تن کسی چسبیده باشه سعی میکنم حدالامکان کوچولو بشم و خداروشکر این مشکل را نداشتم ..

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
وای اینام خیلی رو مخن می بینن یه وجب بیشتر جا نیس به زور باسن‌مبارکو جا میدن😂😂

دقیقا ما سه  جوجه ریزه میزه نشسته بودیم صندلیا ی کوچولو خالی بود  

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
نمیدونم چرا خنده م گرفت تصورتون کردم😂خدایی یجوری میشینن عین پهلوون ها همه جا رو خودشون میگیرن😐

دقیقاااا 😂😂تازه صد کیلو هم‌لباس پوشیده بود

انتظار داشت من با سایز ۳۶_۳۸ روی یه پام بشینم😂🤌