2777
2789

امروز تو اینستا دیدم

پدر و مادر بچه ها طلاق گرفتن و بچه هاشونو گذاشتن جلو بهزیستی خیلی غم انگیز بود بمیرم براشون 😭😭😭خودمم همینجوری داغون بودم برا بچه هام اینو که دیدم واقعا دلم میخواد بمیرم😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه اشکالی هم داره ؟؟؟

ول کردن دیگه 

یه سری احمق دقیقا تو همین نی نی سایت از این مدل تزها میدن که اگر شرایط نگهداری بچه ندارید سقط نکنیداااااا ، گناهه ... ببرید ول کنید جلوی بهزیستی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

این روزها همه گوشی به دستن دیگه

میدونم همه گوشی به دستن 

ولی این جریانا ، یعنی ول کردن بچه ها ، تو سکوت انجام میشه ، با جار و جنجال و سروصدا نیست که کسی خبربشه، ادما جمع بشن و کسی پیدا بشه فیلم بگیره

وقتی مخفیانه ول میکنن بچه هارو ، کی پیدا میشه فیلم بگیره؟

میدونم همه گوشی به دستن ولی این جریانا ، یعنی ول کردن بچه ها ، تو سکوت انجام میشه ، با جار و جنجال و ...

فیلم گرفتن خب همون لحظه اول که نبوده یه نفر بود دوتا بچه داشت صحبت میکرد 

هرچی بود خبرنگار حرفه ایم نبود چون تصویر بچه ها عادی بود معمولا خبرنگار حرفه ای صورت بچه رو میپوشونن