2777
2789
عنوان

تجربه من درباره بیش فعالی کودک

172 بازدید | 24 پست

سلام دوستان یه کودک سه ساله ونیمه داشتم امونمو بریده بود قشنگ ده سال پیرشدم خودم فهمیده بودم بیش فعالی داره به هرکی میگفتم میخوام ببرم دکتر دارو بده میگفتن وای نه دارو خوب نیست فلانه واینا حتی تونی نی سایتم مخالف دارو درمانی وحتی یسریا مخالف دکتربردن بودن منم هی دودل بودم وشکاک تااینکه مصمم شدم وبردم وای بچها نگم ازنتیجه عالیه دوست ندارم تاپیکم طولانی بشه وخسته کننده ونخونید ولی اگر خواستین بیشترتوضیح میدم فقط خواستم بگم حتما حتما ببرید پیش یه دکترخوب هم خودتون راحتمیشید هم بچه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم علائمش چیه حس میکنم خواهرزاده منم داره ۵ سالشه

عزیزم طیف وسیعی داره وعلائمش توی هربچه یکسان نیست ...بچه من بشدت پرخاشگر بود وعصبی بچهارو اذیت میکرد خواب راحتی نداشت غذای خوبی هم نمیخورد ازدیوارراست بالامیرفت اسباب بازیاش همه شکسته ودرب وداغون،زورگو،نق نقو دائم درحال جیغ وگریه وخیلی چیزای دیگه

عزیزم طیف وسیعی داره وعلائمش توی هربچه یکسان نیست ...بچه من بشدت پرخاشگر بود وعصبی بچهارو اذیت میکرد ...

خوارد زاده ی من. چهارساعت صداش کنی اصلا نگات نمیکنه ولی اگ بگی بیا گوشی بهت بدم میدوه میاد حرف ک باهاش میزنی فقط حرفای تورو تکرار میکنه بلد نیست خودش از خودش حرف بزنه مگ یکی دو کلمه اگ بهونه ی یه چیزیو بگیره حتی شده یه هفته براش جیغ و داد میکنه وگریه های عصبی داره تو خیال خودش همش بازی میکنه و ارتباط با بچه های دیگ رو بلد نیست اصلاحات بلد نیست در مقابل بچه های دیگ از خودش دفاع کنه ارتباط چشمی اصلا نداره اگ تو خیابون دستشو ول کنیم میدوه میره موقع راه رفتن سرش تو هواس 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این بیشتر شبیه اتیسمه

خودمم مشکوکم ب اتیسم راستش ولی میترسم بگم اتیسم خودمو با بیش فعالی گول میزنم ک کمتر غصه بخورم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچها ببخشید من نتم قطع شد یه لحظه اره دارو نوشت شربت رسپریدون برخلاف نظر خیلیا که الکی ادمو میترسونن میگن دارو ضرر داره واینا دکتر گفت برای بچهایی که من تشخیص میدم نه تنهاضررنداره که لازمه یکسری کارها هم آموزش داد واقعا خداخیرش بده تازه بعد چهارسال یه نفسی میکشم

خودمم مشکوکم ب اتیسم راستش ولی میترسم بگم اتیسم خودمو با بیش فعالی گول میزنم ک کمتر غصه بخورم

انکار که فایده ایی نداره شاید زودتر بهش رسیدگی کنید با گفتار درمان بهتر بشه 

انکار که فایده ایی نداره شاید زودتر بهش رسیدگی کنید با گفتار درمان بهتر بشه

میگم ک خواهر زادمه ب خواهرم یبار گفتم این بچه بیش فعالی داره ناراحت شد قهر کرد حالا بگم اتیسم ک هیچی دیگ کلا بچه رو با کتک آروم میکنن و نمیخان قبول کنن ک مشکل داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توضیح بده لطفا

ببخشید نتم قطع شد ببین ازهمون نوزادی زله کرد مارو بخدا تواین چهارسال دهسال پیرشدیم منم هی به حرف این واون گوش میدادم میگفتن خوب میشه دکترنبری دارو ندی خطرناکه فلانه اخرسر دیگه صبرم تموم شد رفتم پیش یه دکتر که هم متخصص مغزواعصابه هم روانپزشک دوتاتخصص داره وای نگم بخدا الان یه هفتس اومدم خونه مادرم اینا همه میگن چقدر فرق کرده هم خوابشا میکنه هم غذاشو میخوره تپل تر شده دیگه گریه زاری بیخود نداره تیک عصبی نداره منم اعصابم آروم شده دیگه روم میشه برم مهمونی یاببرمش خانه بازی بخدا هم بچه راحت شده هم ما

میگم ک خواهر زادمه ب خواهرم یبار گفتم این بچه بیش فعالی داره ناراحت شد قهر کرد حالا بگم اتیسم ک هیچی ...

هرچیزی که هست بگو حتما ببرن خود دکتر تشخیص میده نمیدونم چرا ما اسم روانپزشک میاد ناراحت میشیم ومقابله میکنیم