2777
2789
عنوان

توروخدا بگید این خیانته یا نه دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4971 بازدید | 190 پست
خانوادم نمیدونم مثلا میخان بزارنم تو قوطی کبریت گناه نکنم. هیچکی ب فکر من نیس. امشب بخاطر اینکه عکسا ...

عزیزم دوران نامزدی طولانی خوب نیست

باید جدی خونوادت با نامزدت صحبت کنن و رابطه رسمی بشه که از نظرشون تو گناه نیفتی

اگه مشکل مالی نداره پسره باید خونوادش زودتر پا پیش بزارم واسه عقد 

سعی کن بجای مچ گیری دوست و رفیق و گوش شنوا واسه نامزدت باشی

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از نظر من فقط کنجکاو شده که ببینه تو کی هستی 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

اسی مگه شرایطت چجوریه که هی میگی شرایطم عادی نیست؟

ن احازه دیدنشو دارم ن تلفنی حرف زدن. گوشی دستم یواشکیه نانزدیم ولی انگار دوست پسر دختریم

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی
چجوری دست بکشم از اون همه سختی. من تازه کبودی صورتم خوب شده. 😭تازه از کما اومدم بخاطر خودکشی

خودکشی؟؟؟

مگه کافری دختر؟؟؟

اینکارا چیه

سنت کمه این نشد یکی دیگه نکن اینجوری با خودت

چه كارايي ميكنيد با زندگياتون فكر كرديد اين كارا زرنگيه؟ ببخشيد ولي حماقت محضه كه آدم بخواد واسه ه ...

به قول معروف آنچه شرط بلاغ بود ما با تو گفتيم خواه پند گير و خواه ملال  اين راه به تركستان ميره كه شما ميري

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
عزیزم دوران نامزدی طولانی خوب نیستباید جدی خونوادت با نامزدت صحبت کنن و رابطه رسمی بشه که از نظرشون ...

با پیام اخه چکاری ازم بر میاد اونم یواشکی.

خانوادم ب هیچ صراطی مستقیم نیسنن

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی