2777
2789
عنوان

توروخدا بگید این خیانته یا نه دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4950 بازدید | 190 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فامیل شما بزرگتر نداره؟؟یکی که پدرت قبولش داشته باشه،یکیو واسطه کن با خانوادت صحبت کنن راضیشون کنن م ...

حرف هیچکیو گوش نمیگیرن میگن چشم چشم ولی هیچی

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی
بنظر من خیانت نیست بش زنگ بزن بگو تکلیفتو روشن کنه ‌دیگه هم به خودکشی و اینچیا فکر نکن لطفا خودکشی ت ...

واسه من همین یگل بو داره بقیه فقط طاهر خوب دارن. چجوری عشقی ک هفت سال جون گرفته رو فراموش کنم

خب عزیزم چرا اینکارو میکنیببین من ب شوهرم اعتماد دارم ولی وقتی بخاد همچین چیزی پیش بیاد مگ میشه پاشو ...

خودش میدونه بهش گفتم بدم میخاد متنفرم از خیانت

سلام ..ببین از هرچی بترسی به سرت میاد تو الان داری تو ترس و وحشت و احساس بد دست و پا میزنی و کار رو ...

خودشم امشب بهم میگفت دلم میخاد مثل قبل پر انرژی باشی. گاهی وقتا از فشاری ک رومه خون دماغ میشم عین فشار قبر. میخام خوب باشم براش ولی چجوری این غمی ک تو دلمه رو کنار بزارم. با این فاصله ای ک بینمونه چکار کنم

از غصه ها و ناراحتیات ی مدت حرفی نزن مدام شکایت نکن بذار ی کن اونم باهات درد و دل کنه لزومی نداره هم ...

اون درون گراس حرفی نمیزنه بهم با پیام حضوریم ک نمیشه

خودشم امشب بهم میگفت دلم میخاد مثل قبل پر انرژی باشی. گاهی وقتا از فشاری ک رومه خون دماغ میشم عین فش ...

ببین نگران نباش اینا همش درست میشه دعا کن از خدا بخواه و مطمئن باش ک درست میشه خیلیا بودن خانواده مخالف بودن اما بعدا راضی شدن ولی هرچقدر ناراحتی کنی و حالت رو بدتر کنی دعاتم بالا نمیره خدا دوس داره بندش مطمئن و قوی باشه پس نگران خانوادت نباش تو سعی کن فکر و خیال ناجور نکنی و ارم باشی کم کم حالت که بهتر شد یه کاری بهت میگم بکن به کسیم نگو ...یه دفتر بیار کسی ندونه خب شبها قبل از خواب سی بار بنویس  خدایا شکرت که خانوادم به وصلت من وفلانی( اسمشو بنویس) راضی شدن و دفترتو تو کمدت قایم کن هرشب با حس واقعی و خوب باحوصله اینو بنویس جواب میگیری شاید اولش نه اما کم نشونه هاشو میبینی ...مگه خدا بندشو رها میکنه... محکم باش ..اونم دیگه اصلا امتحان نکن چون حال خودتو بدتر خراب میکنی و تا اخر عمر دل چرکین میشی ازش  ...هر ادمی ممکنه خطاکنه... تو با فکر و باهوش باش و‌به خودت بیا

ببین نگران نباش اینا همش درست میشه دعا کن از خدا بخواه و مطمئن باش ک درست میشه خیلیا بودن خانواده مخ ...

چقد خوبی تو چ خوب حرف میزنی. مرسی اجی عاقبت بخیر شی