2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای من بعد ۱۰ سال حسرت بینی عمل کردن تقریبا ۴۰ روز پیش عمل کردم دچار وسواس شدم همش فکر میکنم به ب ...

وشواس فکرس منم  دارممم  میدونم چی میگی  اصا ادم دیوونه میشه.. مگ خونت پیش مادر شوعرته

خوبه

وشواس فکرس منم دارممم میدونم چی میگی اصا ادم دیوونه میشه.. مگ خونت پیش مادر شوعرته

نه عقدم هر چند بعد عروسیم خونه‌مون کنار همه بخدا تو این ۴۰ روز ۳ بار رفتم هر بارم چند کیلو کردم خدامیدونه اونم از بی کسی میرم ی سر اونجا بعد اینم اصلا ی ذره شعور نداره بخدا شانسم گفت نزدیک بود با زانو بره تو بینیم😭😭

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
راهت مگ دوره خانوادت کجان؟

نه پیش برادرم ومادرم هستن داداشم سگ اخلاقه دیگه حوصلم پوکیده بوداز سرشب تاالان همش میگم پاش خورد پاش نخورد اصلا چیزی غیر قابل توصیف انقدرمیبینه من حساسم اصلا ذره ای براش مهم نیست حالم ازش بهم میخوره اصلا درک نداره اگه هم نرم که مادر شوهر قهر میکنه.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

[QUOTE=364502308]نه پیش برادرم ومادرم هستن داداشم سگ اخلاقه دیگه حوصلم پوکیده بوداز سرشب تاالان همش میگم پاش خورد پاش ...[/ خودتو ازش دور بگیر اگر اهمیت نمیده... زیادم تکرار کنی بیشتر  لجبازی میکنه  ب مادرشوهرتم بکو برم بهتره کار دلرم خانوادم  میگن بیا  ازاین حرفا

خوبه

[QUOTE=364502308]نه پیش برادرم ومادرم هستن داداشم سگ اخلاقه دیگه حوصلم پوکیده بوداز سرشب تاالان همش ...

آره احمق بیشعور فقط بلده عینهو گاو بخوره دریغ از ی ذره مرام ومعرفت که تو وجود این بشر باشه خدا وکیلی در حد ۲ یا۳ ساعت اونجام بعدش که میام همش بایدعذاب بکشم.