2777
2789
عنوان

توروخدا بگید این خیانته یا نه دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4899 بازدید | 190 پست
گوشی ک الان دارم مخفیانس ولی همش تنها نیستم ک حرف بزنم همش خلاصه شده تو پیام. تونم مرده نیاز داره . ...

هر دوتاشم نیاز داره 

ی تایمی برو بیرون از خونه باهاش بحرف

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این اصلا حالش خوب نیس ک پیام بده برگشته میگه حتی خدا رو هم ندارمخب باهاش خوب رفتار کن سعی کن ب هر شک ...

چن وقت پیش بعد چهار ماههه رفتم دیدمش سر پا بخدا ی حوری بود از خوشحالی انگار میخاست گریه کنه ولی دفه بعد ک رفتم سرد بود باهام

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی
امیدوارم خداخودش کمک کنه گلم واقعا...ولی خب شماهم اگ انقدر پیگیر باشین بالاخره اونم کنجکاو میشه و اح ...

کاش کاپی بود الان اون میتونست ی کاری بگه بکنم. ولی الان خودم نمیدونم چکار کنم جز گریه کاری ازم بر ننیاد

کارت خیلی اشتباهههههههیوسف پیامبر هم پشت این چت ها باشه..بازم ذره ایی خام میشهاین بچه بازی ها چیه اخ ...

شرایطمو خوندی؟ کم تحت فشار نیستم. ندام میترسم ک یکی بیاد باهاش حرف بزنه ک شرایطش مثل من نباشه و ...

عزیزم اول اینکه کارت اشتباه بوده و از چت ها کاملا مشخص بود که میدونست با شما داره صحبت میکنه

و با توجه به حرفاش اهل خیانت و رابطه نیست و فقط خدا عاطفی داره . بیشتر بهش توجه کن سعی کن حرفاشو گوش بدی و مشکلاتتونو حل کنین 

اسی چند وقته نامزدین؟ چرا خانوادت واکنش نشون نمیدن که تکلیفت روشن بشه عقد کنی؟ 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
کاش کاپی بود الان اون میتونست ی کاری بگه بکنم. ولی الان خودم نمیدونم چکار کنم جز گریه کاری ازم بر نن ...

دیگ نیستن...امیدت بخدا باشه عزیزم...باهاش صحبت کن ببین درست بشو هست یانه،ببین حاضره خودش بخاطرت تغییربده،اگ نه فکرجدی کن

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
خیلی ساده ای نباید ب دوستت میگفتی!!تو همین سایت ببین دوست چ بلاهایی سر زندگیشون اورده!درکت میکنم میف ...

اکانتم حذف نمیشه تایید دو مرحله ایش یادم رفته.

دوستم مطمعنم ازش میدونم کاری نمیکنه

عزیزم اول اینکه کارت اشتباه بوده و از چت ها کاملا مشخص بود که میدونست با شما داره صحبت میکنهو با توج ...

خانوادم نمیدونم مثلا میخان بزارنم تو قوطی کبریت گناه نکنم. هیچکی ب فکر من نیس. امشب بخاطر اینکه عکسای مادرمو دیدم خواهرم شروع کرد ب داد و بیداد و الانم قهره. سر چی سر ی عکس

دیگ نیستن...امیدت بخدا باشه عزیزم...باهاش صحبت کن ببین درست بشو هست یانه،ببین حاضره خودش بخاطرت تغیی ...

هر حرفی میزنم واکنش نشون نمیده میگه حرفات تکراریه

چه كارايي ميكنيد با زندگياتون  فكر كرديد اين كارا زرنگيه؟ ببخشيد  ولي حماقت محضه كه آدم بخواد واسه همسرش دام پهن كنه كه مچشو بگيره ، شما ظاهرا مذهبي هم هستي ميدوني چه گناه بزرگي مرتكب ميشي بخواي مچگيري كني

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜