بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی انقد خوب خودش اومد گفت ک یکی بهش پیام داده باید ی جوری میکشوندیش سمت خودت با حرفات و قربون صدقش ...
دو روزه باهام قهر بود چون برا بار اول بهش گفتم میلی ب پیام دادن بهت ندارم اونم قهر کرد ک تو باهام یکی ب دو کردی بعد دو روز بی خبری ک جواب خودمو نمیداد گفتم با تین بهش پیام بدم
ب ایناش فک نکردم. کسیو نداشتم ک راه درستو بهم نشون بده یا بخاد کمکی کنه تا زندگیم سر و سامون بگیره
الان هم حس می کنم همسرت دنبال این بوده که تو چت خودش خالی کنه ،دنبال رابطه جنسی نبوده (نامحسوس بهش چندبار اشاره کردی ) اصلا تو این وادی نیست ،دنبال آرامش و خلا عاطفی هست که با شما نتونسته پرش کنه
چجوری دست بکشم از اون همه سختی. من تازه کبودی صورتم خوب شده. 😭تازه از کما اومدم بخاطر خودکشی
خب پس اشتباهاتت کلا زیاده.
خودکشی و کما!
گریه و زاری نداره عزیزم. اگه زیاد دوست نداره، بذارش کنار و منتظر بمون دنیا کسی رو توی زندگیت قرار بده که هر دو عاشقانه همو دوست داشته باشین. با گیر دادن و گریه و خودکشی و خودزنی و... زندگیتو نمیتونی درست کنی. یه کم به خودت بیا. عاقلانه رفتار کن. تصمیمی که الان میگیری، رفتاری که این سالها از خودت نشون میدی، کل زندگیت رو تحتالشعاع قرار میده.