2777
2789
عنوان

ینفر تو نی نی سایت هست ک خیلی زیز پوستی پز میده اما کسی متوجه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2643 بازدید | 144 پست

بخدا اگه همچین حسی میگیرین باشه بگیرین

من خودمم اعلام کردم که از بعضیا میگیرم

برین پشت سر غیبت کنین فحش بدین اصلا با دوستاتون بعد بی تفاوت باشین نه اینوری نه اونوری

جلو روش نگین توهین نکنین اسم نبرین

یه کاربر نرام هم قدیمابود اونم اینجوری بود 

همش یاتاپیک میزد ماشیناتون چیه و مال خودشونو میگفت 

یا عکسای عروسیش 

یا عکس تیپ چیتان پیتان مادرشوهرش 

یا عکسای خونه زندگیش 

همشششش پز 

بخدا یه تاپیک غیرازینا نداشت 

و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی هم هست که با بغض و ناراحتی پز میده که مثلا ناراحته فلان میلیون خرج یه چیز کوچیک کرده ولی خب ما که می‌دونیم داره از ذوق سکته می‌کنه

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
فهمیدم کیو میگی

میشه بگی کیه ؟ کنجکاو شدم بدونم.

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ،قبل از ریپ زدنم امضامو بخون. کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

باور کنین ادم پز بده خیلی بهتره تا بی جهت از یکی بدش بیاد و قلبش رو پر از کینه کنه

باش

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

اره چون همه ب چشم یه ادم خوش اخلاق میبیننش اما خداوکیلی پز میده

کی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مگه بده؟؟ نخواسته تعلیق بشن.

ببین نمدونم منظورم متوجه میشی یان ولی درکل من نگفتم ایشون بدهستن شایدبدبرداشت کردین من مگم اینکه یکی کارشوتوتاپیک پربازدیدتبلیغ کنه چیزبدی نیس نبایدجلوش گرفته بشه شایدواقعاندارن ومخان کارشوتبلیغ کنن بیشترکارکنن

میدونم کیهاینا سر تا پا عقده هستن همین

میشه بگی کیه ؟ کنجکاو شدم بدونم.

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ،قبل از ریپ زدنم امضامو بخون. کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸