2777
2789
عنوان

ینفر تو نی نی سایت هست ک خیلی زیز پوستی پز میده اما کسی متوجه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3658 بازدید | 144 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی از افرادی که پز میدن تو مجازی دروغ میگن

خیلی بدبختن و خیالبافی ها و رویاهاشون رو مینویسند و با ساختن داستان های دروغین خودشونو تو مجازی خیلی خوشبخت و موفق نشون میدن به کاربرا 

کاربری دست دو نفره

یکی هم هست که با بغض و ناراحتی پز میده که مثلا ناراحته فلان میلیون خرج یه چیز کوچیک کرده ولی خب ما ک ...

نه اثن الکی تاپیک میزنه فکر کنم 😂 بیکاره

..بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

به یکباره بگو منو میگی همه رو راحت کن خب

ن به خداا😂😂

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

شاید درستنباشهبگم عزیزم

توی یکی از تاپیکام بگید و پاک کنید

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

@anserli    

قفل شد نتونستم جواب بدم

من از اونام که از طرف حسشم بگیرم حس هرچی بگیرم

نمیام روش ریپ بزنم فحش بدم

گفتم تو تاپیکایی که زده شد حتی اسم نبردم گفتم اره منم حسشو میگیرم ولی هیچی نمیگم بیخیالش 

تو تاپیکاش پامو نمیزارم بزارم سعی میکنم خوب رفتار کنم

نه فقط یک شخص خاص 

با خیلیا کلا همینم

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

ولشون کنید بابا بذارید خوش باشن طرفدارم زیاد دارن دیگه ...

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

چه عکس پروفت قشنگهههههه 😍😍الان دیدم زدی خودمم

قربونت برم عزیزدلمی تو🌼🌙🧚‍♀️

پروف توهم محشره🤌🏻🌱⛓️

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻