2777
2789
عنوان

به نطرتون دوستم حساسه یا حق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 24 پست
دوستت می‌تونه بگه متون ولی راه بهتری بلدم اینطوری راحت ترم مرسی از دلسوزی و همدردی ولی خودم حلش میکن ...

ولی قبول کنیم ادم یه جاهایی دوست داره کاراش و بدون اینکه بهش بگن اینجوری کن اونجوری نکن انجام بده دوست داره توانمندی هاش به خودش ثابت بشه

ولی قبول کنیم ادم یه جاهایی دوست داره کاراش و بدون اینکه بهش بگن اینجوری کن اونجوری نکن انجام بده دو ...

هیچکدوم ایراد ندارن فقط اخلاق هاشون بهم نمیخوره دوستش رهبر هست و اعتماد به نفس کمی داره دوست شما هم مغروره 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچکدوم ایراد ندارن فقط اخلاق هاشون بهم نمیخوره دوستش رهبر هست و اعتماد به نفس کمی داره دوست شما هم ...

فعلا دوستم مبنارو گذاشته رو تحمل کردن و اصلا بحث نمیکنه سعی میکنه کنار بیاد ... یعنی دارن باهم کنار میان ... 

فعلا دوستم مبنارو گذاشته رو تحمل کردن و اصلا بحث نمیکنه سعی میکنه کنار بیاد ... یعنی دارن باهم کنار ...

دوستت که خود شما هستی ؛ سیاست نداره ؛ باید یاد بگیری تو هر جمع چطوری برخورد کنی که کمترین تعارض پیش بیاد آسیب نبینی . 

بالا توضیح دادم می‌تونستی به دوستت چی بگی در جواب دستور دادنش

دوستت که خود شما هستی ؛ سیاست نداره ؛ باید یاد بگیری تو هر جمع چطوری برخورد کنی که کمترین تعارض پیش ...

نه عزیزم من تو خوابگاه زندگی نمیکنم اونروز دوستم و دیدم باهم حرف میزدیم من حق و بهش دادم ولی چون خودم ادم خیلی حساسی تو روابطم هستم و تاحالا خوابگاه زندگی نکردم گفتم نطر بقیه رو بدونم .... راستش جوابی که شما دادی یه جور جبهه گیری توش هست که تو عمل بخواد اجرا کنه شاید هم اطلقیش ناراحت بشه شاید با یکم تعییر بشه همچین حوابی داد... ولی  ممنون از نطرت 

دوستت که خود شما هستی ؛ سیاست نداره ؛ باید یاد بگیری تو هر جمع چطوری برخورد کنی که کمترین تعارض پیش ...

چندتا موردی که گفتی خوب بود به نظرم..خودم حلش میکنم..خودم از پسش برمیام و..

چندتا موردی که گفتی خوب بود به نظرم..خودم حلش میکنم..خودم از پسش برمیام و..

زندگی ساده هست ما سحتش میکنیم 

می‌تونه با محبت و ادب حلش کنه به جای ناراحت شدن 

قرار نیست هرکسی که اخلاقش با ما فرق داره متفاوت بشه 

تو بعضی ها اصلا این نظر دادن در همه چی نشانه محبت هست حتی به غلط

زندگی ساده هست ما سحتش میکنیم می‌تونه با محبت و ادب حلش کنه به جای ناراحت شدن قرار نیست هرکسی که اخل ...

نمیدونم راستش شاید برمیگرده و تجربه های قبلی یا.. من راستس خودم خیلی حساسم تو روابطم ولی خوب من ادم مستقلیم و خانواده اصلا تو کارم دخالت نمیکنند .. به نطرم زندکی تو خوابکاه باید سخت باشه ... ولی درسته واقعا باید از یه سری چیزا گذشت

نمیدونم چی شده ک انقدر حساس شدیم...تحمل همدیگه‌رو نداریم

من خودم یکی دومورد تجربه داشتم تو محیط کاریکوتاه اومدم و سخت نگرفتم بعد دیدم طرف دنبال سواستفاده بوده  منطورم اینه یه حاهای هم از گدشتمون اسیب دیدیم... ولی خوب زندگی تو خوابگاه فک کنم باید سازگاریت و ببری بالا