2777
2789
عنوان

بیاید این عکسای سم رو بیینید😂😂😂😂 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از کجا معلوم اون دستشم طلا باشه؟

این عکسا مشخصه هدفش نشون دادن طلاشه دوتا دستش طلا بود مطمعن باش ی جور عکس میزاشت جفت دستاش مشخص باشه.هدفش اگه این نبود میتونست ی جور دیگه عکسو بزاره ک‌ طلا اصلا دیده نشه و فقط حرم دیده بشه تو عکس.وقتی ام عکسو گذاشته با نیت گذاشته چون آدم وقتی ی عکسی میزاره تو مجازی از هر نظر چک می‌کنه ک سو برداشت نشه ازش‌ اونم میدونسته با گذاشتن این عکسا این طرز فکر ب وجود میاد ک هدف نشون دادنه طلاشه بازم گذاشته پس دقیقا هدفش همینه.اینکه شما مخالف این همه نظری و مخالف جیزی هستی ک از دور داره داد میزنه یعنی شاید خودتم از همین دسته ای وگرنه منظور عکس مشخصه