2777
2789
عنوان

مذهبی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 35 پست
عزیزم من تجربش را داشتم، من برای یه ارزویی چندین سال تلاش کردم، اکثر نذرهای سخت و اسون را برداشتم، س ...

ولی از واحباتت نزن، چله تو چله هم خیلی برندار، چون من شنیدم سنگینی داره. دعا کن ولی اینقدر اصرار نه

عزیزم من تجربش را داشتم، من برای یه ارزویی چندین سال تلاش کردم، اکثر نذرهای سخت و اسون را برداشتم، س ...

پس با این ناامیدی از اهل بیت ائمه و خدا چه کار کنم؟ یعنی تموم؟ دیگه همین بود وعده هاشون؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کی گفته؟ دعا آثار فراوانی دارد شاید حاجت دیر داده شود شاید جایگزین بدهد و دعا بلاها از ما رفع می‌کند ...

من ۶ساله بچه دارنمیشم مشکل خاصی نبوده درمانشم کردم البته وای بازم نشده هرچله دعایی بگی انجام دادم همچیوانجام میدم واجبات بموقع ولی خب نماز ب وقتم ک خوندم باعث شد صبوربشم نسبت ب قبل بابت بعضی حاجات ک واقعا بهش نرسیدم

یعنی نماز اول وقت رو بخاطر حاجت بخونی؟ این اشتباهه واجبات فقط به قصد قربت بخون دعاهاتم بخون

والا من ادم خوبی نبودم یعنی اهل نماز اینا نبودم به مشکلی خوردم عهد کردم راه برگردونم و زیر قولم نزدم 

ولی چرا کمک نمیکنن بهم؟ من نماز رو برای حاجت نمیخونم ولی الان که گیرم دستی رو نمیبینم به سمتم که دستگیرم باشه

با دل بیقرار و شکستم چیکار کنم؟ با این حال بد چیکار کنم خب؟؟

دل شکسته خیلی با ارزشه 

دل شکسته برعکس ظرف شکسته که خریدار نداره و چیزی توش جا نمیگیره این خیلی جادار میشه خیلی قیمتی میشه 

این دل غوغایی می‌کند 

این دل هر چه بگوید مستجاب است چون مضطر است 

با این دل حتما دعا کن و مارو هم بی فیض نذار 

صبح ها بعد از طلوع آفتاب دست راستت بذار رو قلبت و ۷۰ بار یا فتاح بگو برای آرامش قلبت عالیه 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

ولی از واحباتت نزن، چله تو چله هم خیلی برندار، چون من شنیدم سنگینی داره. دعا کن ولی اینقدر اصرار نه

همه اینارو دارم رعایت میکنم یعنی چیزهایی که بنظرم معقول میاد رو 

الان یه پا علامه دهرم ...

خسته سدم دیگه 

پس با این ناامیدی از اهل بیت ائمه و خدا چه کار کنم؟ یعنی تموم؟ دیگه همین بود وعده هاشون؟

عزیزم به این فکر کن که مصلحت نبوده، بعد هم زندکی گل و بلبل نیست که ادم به همه چیز برسه، خود امامان هم خیلی سختی کشیدن، شما فقط رها کن، اینو یه مشاور چند سال پیش به من گفت من گفتم این چه میدونه من این خواستم تمام زندکیمه و کلی تلاش کردم و متاسفانه این چند ماهه به حرفش رسیدم.

بی خیالی را تمرین کن، اینجوری هم قلبت ارومه هم خدا را داری هم امام.

عزیزم به این فکر کن که مصلحت نبوده، بعد هم زندکی گل و بلبل نیست که ادم به همه چیز برسه، خود امامان ه ...

پس عملا خدا و ائمه هیچکاری نمیکنن برامون و دیگه لازم نیست دردمون رو ببریم درمونش کنن برامون

خودمون باید باهاش کنار بیایم 

من ۶ساله بچه دارنمیشم مشکل خاصی نبوده درمانشم کردم البته وای بازم نشده هرچله دعایی بگی انجام دادم هم ...

احسنت 

ذکر استغفار برای فرزند خوبه 

اون آیه ۸۹ سوره انبیا روی نگین فیروزه انگشتر حک کنید و در دست خود و شوهر هر کدوم یک انگشتر دستتون باشه این هم موثره 

والا من ادم خوبی نبودم یعنی اهل نماز اینا نبودم به مشکلی خوردم عهد کردم راه برگردونم و زیر قولم نزدم ...

پیامبر اعظم هم یکی از دعاهای مستجاب نشد 

که ایشان برترین مخلوق خداست اگر ایشان نبود خداوند عالم رو خلق نمی‌کرد 

شما به تلاش و دعا خود ادامه بدید 

همین که راه رو پیدا کردید این یعنی دست شما رو گرفتن 

خود این پرسش و پاسخ یعنی نشانه ای از سوی خدا 

وگرنه من اصلا قصد نداشتم الان وارد سایت بشم در این برف

پس چرا هرچی دعا میکنم نمیگیره؟😭😭

گفتم که شاید دیر حاجتت داده بشه 

موسی دعا کرد که فرعون نابود بشه خدا گفت مستجاب شد دعات ولی ۴۰ سال بعدش فرعون نابود شد 

پس عملا خدا و ائمه هیچکاری نمیکنن برامون و دیگه لازم نیست دردمون رو ببریم درمونش کنن برامونخودمون با ...

من از این فکرا خیلییی کردم، یه مدت با اینکه نماز میخوندم ولی دلم سرد شده بود ولی تنها کسیکه عذاب دید خود من بودم، چون اگه ادما معنویتشون را از دست بدن یا کمرنگ‌بشه واقعا عذاب اوره و ناامیدی ادمو میکشه. حالا هرکسی معنویت خودشو داره یکی خدا و امام یکی دیگه هرچی میتونه باشه.

شما با این فکر بخوابی فردا صبح قول میدم انرژی و امید برای کارات نداری و صد در صد روی اخلاقتون و ارتباط با دیگران مشکل دارمیشید، حالا فکر کنید یه مدت بخواهیم این فکرو کنیم.

انشاالله خدا به قلب بنده های خوبش مثل شما نور امید بندازه

پیامبر اعظم هم یکی از دعاهای مستجاب نشد که ایشان برترین مخلوق خداست اگر ایشان نبود خداوند عالم رو خل ...

توروخدا راهی ندارید این بین به من بگید برای حاجت فوری گرفتن چیکار کنم؟؟