2777
2789

میپرسه که خرداد امسال برای ترمیم ثبت نام کرده

ولی سر جلسه نرفته غایب بوده 

فرصت ترمیش همچنان محفوظه یا سوخته؟

من  خودم نمیدونم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان کنکور امسالم ترازش برای سال دیگ حفظ میشه؟

آره

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

نمیدونم

ولی احتمال زیاد سوخته چون گذشته و احتمالا صفر رد کردن

درهر صورت امسال تعرفه هم تغییر کرده و بخاطر پول هم که شده اونو سوخته درنظر میگیرن💔

ولی خب بگو امروز یه کافینتی بره حتما

موقع ثبت نام کنکور اینم بپرسه

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونمولی احتمال زیاد سوخته چون گذشته و احتمالا صفر رد کردندرهر صورت امسال تعرفه هم تغییر کرده و بخ ...

اخه به طفلک دیگ فرصت ترمیم نمیدن داره گریه میکنه

فرصت ترمیم فقط یباره

همین الان تو یه سایت خوندم که نوشته بود در صورت عدم حضور سر جلسه ،محفوظ میمونه ولی بازم بهش بگو بیشت ...

ممنون عزیزم

اخه به طفلک دیگ فرصت ترمیم نمیدن داره گریه میکنهفرصت ترمیم فقط یباره

اخیی اره میدونم

ولی مشاورم میگفت امیدوار باشید 

بحث بحث پوله😂

پس بخاطر اونم شده فرصت میدن

قرار بود اعلام شه،همین روزا

نکنه اعلام شده که نمیشه💔🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه به طفلک دیگ فرصت ترمیم نمیدن داره گریه میکنهفرصت ترمیم فقط یباره

بهش امید بدید نذار غصه بخوره

بگو بخیر میگذره

یا بگو نینی سایتیا خیلیاشون شرایط تورو دارن

پس اگه یه قانون باشه برا همس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخیی اره میدونمولی مشاورم میگفت امیدوار باشید بحث بحث پوله😂پس بخاطر اونم شده فرصت میدنقرار بود اعلا ...

پارسالم به مااولش گفتن فرصت نمیدن بعد نماینده شهر اصفهان گفت میدن