2777
2789
عنوان

ویروس جدیدیاکرونای سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 71 پست
عزیزم تب بچه های شما خوب شد؟

اره خداروشکر من دمنوش نعنا و سقز ک خوردیم خوب شدیم اصلا شفا گرفتیم😐

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بخدا خیلی همت و غیرت کردم این چن روزه سوپ گذاشتم و به همسرم و بچم رسیدم با گریه و درد و ....جونی برا ...

وای ما دو هفته فلج شدیم رسما دم ب دقیقه بیمارستان بودیم هنوز مشکل گوارشی داریم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر منم گرفت. از مهر ماه ما درگیر پسرم هستیم. هی خوب میشه هی عود میکنه. دیگه شوهرم نمیزاره بره مهد

نه نفرستش مهد طفلک رو....تو این فصل همه گرفتن

خیلی بده 

بچم فقط سه سالشه 5 تا امپول زد با یه سرمبا کوه از دارو که نمیخورد بالا میاورد از شدت تب هزیون میگفت ...

خدا روشکر آره دو هفته بگذره بهتر میشه آدم خیلی مواظب باشید بچه ها گناه دارن برای بچه ها غذای مقوی بپزید

ماهم خیلی رعایت میکنیم یعنی شوهرم وخیلی رعایت میکنه ولی رفتیم مهمانی یه بنده خدایی داشت نکفتم من مری ...

متاسفانه رعایت نمی‌کنند....ماسک بزنید بیرون از منزل مرتب هم دستهارو بشورید چون همه اغلب گرفتن 

حداقل اونایی که نگرفتن پیشگیری بشه

آبمیوه طبیعی مصرف کنید

من بنظرم چون این ویروس داره گسترش پیدا میکنه مدارس و اداره هارو تعطیل کردن

آفرین امکان داره وگرنه هوا که هرسال وارونگی و آلودگی داره

نمی‌خوان رو کنن فعلا

منم سه تامون درگیر شد معده هامون

برا ما از دل درد شروع و ب دل درد ختم شد😂

آخ دلم🤣من همسرم هیچوقت اسمم رو صدا نمیزنه ولی از بس تبش بالا بود هذیون میگفت همراه اسمم🤦‍♀️🤣

من اوایل حالم بد بدی نبود ولی ای فیلم اومدم ک وای دارم میمیرم وای حالم بده هیچ کاریم نمیکردم😂دوران شیرینی بود علاوه بر بیماری 😂

من ده روز پیش گرفتم بعد ایت ویروس کگخونی شدید گرفتم

ای وای....حتما و حتما مصرف گوشت قرمز یک مقدار ببر بالا اسفناج و آلو مصرف کن و مکمل های مربوط

چقدر عوارض داره ....همون کروناست هیچ به آنفلوانزا شباهت نداره هر روز یه جا از بدنمون درگیر کرد

پسر منم گرفت. از مهر ماه ما درگیر پسرم هستیم. هی خوب میشه هی عود میکنه. دیگه شوهرم نمیزاره بره مهد

چقدر شوهرت فهمیده هست پسر من نیمه اولی هست یعنی پیش دو طفلک تا پنج سالش شد گذاشتیم مهد هر چی گفتم به شوهرم یکسال دیرتر بفرستیم طوری نمیشه گفت بره حالا از اول یک. روز میره مهد یک هفته میاد تب و میفته باز دوباره میگه ببرش باز همون اش و همون کاسه خسته شدم بچم شده یک پوست و استخوان. اخه مریضیه اشتها رو هم کور میکنه