2777
2789

گرفتم تروخدا اگه رفتید راضی بودید بگید من وسواس فکری دارم اتفاقای تلخ گذشته اذیتم می‌کنه گاهی وقتا تغییر خلق دارم دست خودم نیست ، اعتماد ندارم به دوست چون ضربه خوردم ،  اضطرابم ترسم ، به خودم اومدم دیدم من بخوام تشکیل زندگی بدم مادر بشم که نابود میشم خیلی سخت بود خودمو راضی کردن برم ماهی ۱ تومن بزارم کنار براش درد دل یا یه روان شناس غریبه که خوب باشه فکر کنم کمکم کنه

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم💔

منم سر یه سری موضوعاتی یه سری کارایی ازم سر میزد که الان فکر میکنم بهشون اعصابم خورد میشه ولی از طرفی هم  سر فشار روانی اون دوره به خودم حق میدم ولی خب.... با جلسه های مکرر و مصرف قرص تونستم تا حد زیادی به زندگی روتینم برگردم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

شما اول برو روانشناس اگه لازم باشه ارجاعت میده به روانپزشک که دارو درمانی هم داشته باشی

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

من رفتم بنظرم خوبه برو جلسات دستگاهی هم می‌نویسه که بیشتر از یه تومن در میاد

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟

برو روانپزشک دارو بده خوب بشی در اصل رااحت میشی...  بعید میدونم اینطور مشکلها با صحبت حل بشن . دارو میخواد. و هیچ ایرادیم نداره . اگر دیر بری پروسه درمان طول میکشه. زو اقدام کن از داروعم نترس. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
بد نیستیکیو پیدا کن که زرتی رفتی نگه بیا دارو بخوربا دارو هیچی درست نمیشه مگه خیلی شرایطت بد باشه

برعکس با دارو خیلی بهتر میشه چون شیمیایی مغز تنظیم میشه

کاربر آقا

بد نیستیکیو پیدا کن که زرتی رفتی نگه بیا دارو بخوربا دارو هیچی درست نمیشه مگه خیلی شرایطت بد باشه

اره خیلی میترسم چون آنلاین بهم دارو دادن ولی من نمیخورم دوست دارم باهام حرف بزنه

برید روانپزشک به آرامش میرسید

راس میگی؟ جلسه ای ۸۰۰ تومن ولی واقعا گفتم به جا پس انداز برم روحیم خراب شد همین جوری عمرم رفت 

عزیز دلم💔منم سر یه سری موضوعاتی یه سری کارایی ازم سر میزد که الان فکر میکنم بهشون اعصابم خورد میشه ...

آخ فقط شما میفهمی منو ، منم وسواس اون اتفاقا رو گرفتم ببین تا حدی که می‌شینم از ترس گریه میکنم صبح ها بد اخلاقم اصلا نمیتونم خوب ارتباط بگیرم  تهران رفتی شما