2777
2789
عنوان

ویروس جدیدیاکرونای سابق

382 بازدید | 68 پست

هرچی که هست خیلی بده حدود ۱۵روزه درگیرمون کرده

باعث شد روزهای ابتدایی زیر سرم به سر ببریم

از تب و سردرد شروع شد تا به گلو درد و گوش درد و اسهال و استفراغ رسید(گلاب به روتون😁)

داروها نمایشی و بی اثر از چرک خشک کن بگیر تا کلداکس و شربت و ....

از آب پرتقال تالیمو و سیب و سوپ ماهیچه (فقط سرپامون نگه داشته)

خلاصه که هوا سرده و پَس....

خیلی مراقب باشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما هم درگیریم چه ویروس مضخرفی هست همه بلاها رو به سر بچم اورد خدا همه رو شفا بده

ان شاالله عزیزم....پسر منم ۱۰ماهشه یا از بدن درد گریه میکنه یا بالا میاره....شیر و غذا هم نمیتونه بخوره

نگران نباشید ،فکرنکنم چیز جدیدی باشه ، یادمه سالیان پیش زمانی که مدرسه میرفتم ، یکبار اینطوری شدم و 2هفته مدرسه نرفتم

هرچیزی که هست انشاالله به زودی سلامتیتون رو به دست بیارید عزیزم ، فصل سرماست و مریضی بالاخره ، مواظب خودتون باشید   

نگران نباشید ،فکرنکنم چیز جدیدی باشه ، یادمه سالیان پیش زمانی که مدرسه میرفتم ، یکبار اینطوری شدم و ...

ان شاالله همه سلامت باشیم که ارزنده ترین نعمتِ

قربونت گلم شماهم مواظب باش❤️💐

تنها داروی این بیماری اینه ک مقاومت کنی باهاش نیفتی با این ک از پا در میاره ولی باید تلاش کنی نیفتی تو بستر وگرنه درسته قورتت میده

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

پسر منم گرفت. از مهر ماه ما درگیر پسرم هستیم. هی خوب میشه هی عود میکنه. دیگه شوهرم نمیزاره بره مهد

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
ماهم درگیرشیم. اونروز بچم بردیم دکتر یعنی مطب قیامت بود از بس بچه ها تمام این ویروسه گرفته بودن. نمی ...

کرونا هست و متأسفانه هر سال با یه عوارضی میاد من تو این فصل بیرون نمیرم از ترس اما متأسفانه شوهرم گرفت و به ما انتقال داد

بچم فقط سه سالشه 5 تا امپول زد با یه سرم

با کوه از دارو که نمیخورد بالا میاورد از شدت تب هزیون میگفت دو هفته بکوب افتاد الان بهتریم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
تنها داروی این بیماری اینه ک مقاومت کنی باهاش نیفتی با این ک از پا در میاره ولی باید تلاش کنی نیفتی ...

عزیزم تب بچه های شما خوب شد؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
کرونا هست و متأسفانه هر سال با یه عوارضی میاد من تو این فصل بیرون نمیرم از ترس اما متأسفانه شوهرم گر ...

ماهم خیلی رعایت میکنیم یعنی شوهرم وخیلی رعایت میکنه ولی رفتیم مهمانی یه بنده خدایی داشت نکفتم من مریضم اومد یهو روبوسی کرد هممون مریض شدیم. خب بگو فلانی مریضی چرا دست و روبوسی میکنی

تنها داروی این بیماری اینه ک مقاومت کنی باهاش نیفتی با این ک از پا در میاره ولی باید تلاش کنی نیفتی ...

بخدا خیلی همت و غیرت کردم این چن روزه سوپ گذاشتم و به همسرم و بچم رسیدم با گریه و درد و ....جونی برای خودم نموند🤦‍♀️