2777
2789
عنوان

ویروس جدیدیاکرونای سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 67 پست
من و همسرم هم کرونا گرفتیم و هم هر سال آنفلوآنزای فصلی...دقیقا دکتر به ما گفت دوره ش باید بگذره .... ...

فقط باید تا چند روز خوب استراحت کنید و غذا های مقوی بخورید مثل سوپ و آب پرتقال و ... ایشالا که بهتر میشی 

من دو سه روزی هست تازه خوب شدم ، یک هفته کامل مریض بودم و بیهوش ، شوهرم ولی پروسه بیماریش کمتر بود  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خداروشکر من دمنوش نعنا و سقز ک خوردیم خوب شدیم اصلا شفا گرفتیم😐

الهی شکر عزیزم

سلامت باشین

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نه نفرستش مهد طفلک رو....تو این فصل همه گرفتنخیلی بده

اره دیگه نمیفرستم. نصفه عمر شدم این مدت

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چقدر شوهرت فهمیده هست پسر من نیمه اولی هست یعنی پیش دو طفلک تا پنج سالش شد گذاشتیم مهد هر چی گفتم به ...

قربونت عزیزم

پسر منم پیش ۲ هست. شوهر من باز از اونطرف خیلی حساسه. هر ماه اول ماه میره شهریه مهد رو میده ولی نمیزاره بره. میگه نمیخواد مریض میشه دوباره. من زورم از اون پولایی میاد که الکی میدیم میره ولی از اونطرف میبینم نمیره مهد دیگه مریض نمیشه حداقل خداروشکر