من چند هفته بود وقتی میخوابیدم انگار میدیدم دارم تو آینده چی کار میکنم جالب اینه یه بار خوابیدم دیدم با مامانم رفتیم آرایشگاه دوستش جالب اینه دقیقن فرداش رفتیم ولی بعد چند هفته تموم شد😐یه خوابم دیدم که همه وسایل خونه حتی بابام یه صورت ترسناک دارن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم بعضی وقتا خوابای جالب میبینم مثلا یه وسیله که گم میکنم تو خواب انگار متوجه میشم کجاس، یا مثلا یه اتفاقی میفته من متوجه نمیشم چی شده علت اتفاق چی بوده تو خواب میبینم
بنظرم مشکل ماورایی داری یعنی یا چشم زخم داری تو زندگیت یا همزاد شیطانیت قوی شده یا سحر شدی اینها باعث میشه موجودات ماورایی همراهت باشن اونها بعضی اتفاق ها رو بصورت خواب یا حس ششم به آدم القا میکنن
اگه اینجوری باشه که...... آخه هیچ آسیبی بهم نرسوندن معمولا میگن آسیب میزنن اما هیچ آسیبی بهم نرسیده ...
بعضی ها خودشون رو نشون نمیدن فقط از روی علایمی مثل دیدن خواب های ترسناک و خواب دیدن حشرات و حیوان های مثل شتر و و گربه و مارمولک عقرب و سوسک و وسواس فکری افسردگی و گره افتادن توی کارها میشه تشخیص داد که مشکل ماورایی دارن
پشمام😐 من نه اینجور خواب ندیدم ولی افسردگی دارم کارامم انجام نمیشه
خوب همه ی علایم رو نمیشه داشت ولی سوره ی بقره رو شب تا صبح با صدای متوسط بزار صوتش تو خونه پخش بشه چند شب گوش بده اگه مشکل ماورایی داشته باشی شب خواب این چیزهارو میبینی یا اینکه اعصابت بهم میریزه و عصبانی میشی