2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به زن دوم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 215 پست

من ب شخصه با کسی ک خائنه یا زن دوم داره ارتباط نمیگیرم به هر دلیلی 

ی بنده خدایی هست زن دوم گرفت بچه های زن اول پرتش کردن بیرون هرجا میره هیشکی بهش اهمیت نمبده خیلی چقت پیش اومد مهمانی خونه پدر من هیشکی حاضر نشد ب عنوان میهمان حتی ی لیوان اب بزاره جلوش یا پیشش بشینه نیم ساعت نشست دید هیشکی حتی باهاش حرفم نمیزنه خودش رفت تو فامیل ما حتی به کسی ک دوتا زن داشته باشه وصلت هم نمیکنن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من هیچ زنی از سر خوش زن دوم نمیشه حتما نیاز عاطفی و جنسی ومالی داشته و راهی نداشته مجبور شده زن ...

خیلی بیجا میکنه به خاطر نیازهای خودش یه زندگی رو خراب میکنه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

شرح کامل رو شما زحمت کشیدید کاملا نظرتون درسته توی این دوره زمونه با این اوضاع اقتصادی ملت نمی تونن ...

خب برا همینه چند همسری  مال مردانی هست که در سطح بالایی قرار دارند  . و اگر مردی تونست  واقعا آفرین داره 

منم دیدم مردی که دو تا زن گرفت کلی بچه و همه بچه ها تردش کردن و الان هیچ کدوم زنا تو پیری کنارش نیست ...

اخ حقشه به خدا 

میگم همین فامیل ما زن اولش خیلی مظلوم بود رفت زن دوم 

زن دوم مظلوم نبود اما اونم خوب بود باز نشد رفت سومی اینو خدا به خیر کنه 

به نظرم ارزش فکر کردن و بحث نداده ی کارهایی اونقدر چندشه که موضوع باز نشه بهتره

منم باهاتون موافق بودم تا اینکه توی این تاپیک دیدم بعضیا از زن دوم دفاع میکنن😐

مثل اینکه واقعا بعضیا مشکلی ندارن!! برام سواله اگه‌ خدای نکرده خدای نکرده همسر خودشون زن دوم بگیره یعنی براشون مهم نیست؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بنظر من هیچ زنی از سر خوش زن دوم نمیشه حتما نیاز عاطفی و جنسی ومالی داشته و راهی نداشته مجبور شده زن ...

تو یه سری شرایط اشکال نداره 

مثلا زن اول اگه بچه دار نشه و جدا هم نشه این شرایط و نمیگم 

تو شرایطی که هیچ مشکلی از سمت زن وجود نداره منظورمه

ن بیجا نمیکنه اونم آدمه نیاز داره. زندگی کسی رم خراب نکرده ‌از یه حق استفاده کرده که تو دین های دیگه ...

ببین خودت حتما زن دومی که داری دفاع نیکنی 

اگه خودت باشی خوشت میاد یکی به خاطر نیازهاش بیاد زن دوم شوهرت بشه؟

هووت بشه؟

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...