2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به زن دوم چیه

2260 بازدید | 215 پست

من دنبال دعوا نیستم 

فقط دوست دارم  دیدتون رو نسبت به این قضیه  و اون مردایی که میرن زن دوم میگیرن یا حتی حرفش و شوخیشو میکنن بدونم 

دلیلشم اینه اقایون ایرانی خیلی پز میدن که ما میتونیم چهارتا زن داشته باشیم و فلان و.... خیلی پز این شرایط و میدن 

دلم میخواد بدونم نظر جامعه نسبت به همچین ادمایی چیه 

یه خواستگار این مدلی هم داشتم که پز میداد .

نظر خودم اینه 

مردی که بی دلیل و فقط برا تنوع طلبی و هوس میره زن دوم میگیره اخر و عاقبت خوبی نداره 

تو فامیل داریم همچین موردی حتی زن سومم گرفته اما الان تو هفتاد سالگی خونه نداره که بچه ها و نوه ها توش جمع شن 

اون عزت و احترام و نداره ریشش سفید شده ولی به عنوان ریش سفید  قبولش ندارن  اتفاقا سر یه دعوای زن و شوهری ایشونو برده بودن و ایشون به ناحق طرف پسرو گرقته بود و خانواده دخترم‌گفته بودن تو اگر طبیب بودی .... 

جدا از همه معایبش اینکه از این شاخه به اون شاخه بپری اخرش همرو از دست میدی اما تمرکزت رو یه خانواده باشه هم روح و روان خودت هم بچه هات سالم‌میمونه و هم اینکه خانواده موفق تر و شادتر داری 

نظر شما چیه؟؟ 

به نظرم دو تا کمه.... برای هر کاری یه دونه بگیرن عالی میشه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

به نظرم آدم سمی میاد و ازش دوری می کنم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نظرم اینه اون هول میره پیشنهاد میده برای زن دوم،اونی که حاضر میشه زن دوم بشه دیگه چجور آدمیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اصلا سوال نداره، توی هر شرایطی غيرقابل قبوله و انسانی نیست

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

به نظرم هر دو طرف مشکل دارن هم مردی که زن دوم میگیره هم زنی که زن دوم میشه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

به قسمت های نامساوی تقسیمش میکنم همین

مشکلی ندارم

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂