2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به زن دوم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2370 بازدید | 216 پست
خب برا همینه چند همسری مال مردانی هست که در سطح بالایی قرار دارند . و اگر مردی تونست واقعا آفرین ...

پس اول افرین به حیوانات باید گفت بعد به اون مرد که سطح خودش رو در حد یه موجود چهارپا پایین اورده  😂😂😂😂

چندشن..کثیفن..حال به هم زنن..اییییحححححح فک کن شوهرتو با یکی شریک باشی🤢🤢مث اینه که شرتتو با کسی شریک بشی،حال به هم زنه ولی دقیقا همینه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظر من هیچ زنی از سر خوش زن دوم نمیشه حتما نیاز عاطفی و جنسی ومالی داشته و راهی نداشته مجبور شده زن ...

چقدر چندش

پس با اینهمه دختر مجزد

مجازه زن دوم شدن و گرفتن

زن اولم طلاق میگیره

باز این میشه

یه خانم مجرد مطلقه

منم باهاتون موافق بودم تا اینکه توی این تاپیک دیدم بعضیا از زن دوم دفاع میکنن😐مثل اینکه واقعا بعضیا ...

نه نیست . اتفاقا اگر همسر من عرضه ی همچین کاری رو داشته باشه عمیقا خوشحال میشم به اون سطح رسیده که بتونه ساپورت کنه و عشق بده و روحش بزرگ‌تر بشه .شما اشتباه می‌بینید چون اینجوری تو ذهنتون رفته در حالی که این یه چیز عادی هست ، زن دوم جای کسی رو تنگ‌نمی کنه . 

حیوون ها هم بلدن چندتا چندتا جفت پیدا کنن هر کاری که حیوون ها انجام میدن که ادم ها نباید بکنن😂

مرسی خیلی قانع کننده بود 😂😂😂🙏🙏🙏🙏 حقیقتا دلمم خنک شد 

خیلی بیجا میکنه به خاطر نیازهای خودش یه زندگی رو خراب میکنه

ای بابا حالا زنا بیجا کنن بشینن سرجاشون بهرحال مردا زن دومم نگیرن زن صیغه ای پنهانی که میگیرن یا با یکی خیانت میکنن. مرد متاهله متعهد نادره

ببین خودت حتما زن دومی که داری دفاع نیکنی اگه خودت باشی خوشت میاد یکی به خاطر نیازهاش بیاد زن دوم شو ...

اره خوشم میاد 

ن من زن دوم نیستم  

ولی زن دوم شدن هزار بار شرف داره ب اینکه سال ب سال پارتنر عوض کنی ... 

تو یه سری شرایط اشکال نداره مثلا زن اول اگه بچه دار نشه و جدا هم نشه این شرایط و نمیگم تو شرایطی که ...

ببین عزیزم حتی اگر بچه دار نشه میتونن فرزندی به سرپرستی بگیرن 

اون اقا قبول میکنه اگه مشکل بچه دار نشدن از خودش بود خانومش دوتا شوهر داشته باشه؟؟

گلونی لری 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹

خب برا همینه چند همسری مال مردانی هست که در سطح بالایی قرار دارند . و اگر مردی تونست واقعا آفرین ...

البته نمیشه گفت کسانی که دنبال همسر دوم هستند حتما وضع مالیشون خوبه ولی یکی از دلایل تمایل به همسر دوم  ممکنه پولداری باشه

کاربر آقا 

مردی که زن دوم میگیره خیلی قابل اعتماد نیس از کجا معلوم چنتا دیگ نگیره 

ما یکی توی فامیل هس رفته زن دوم گرفته از خود زن دومش شنیدیم هنیشهبا زن های دیگ دخترا دوست میشه 

زنش خودشم پشیمونه که خواسته اونو ولی خب پشیمونی فایده  نداره دیگ 

زن دوم اصلا ادم درستی نیس اگ درست میبود نمرفت وسط زندگی یکی دیگ اونا همین هر ز ه های کوچه ک خیابونان 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

ای بابا حالا زنا بیجا کنن بشینن سرجاشون بهرحال مردا زن دومم نگیرن زن صیغه ای پنهانی که میگیرن یا با ...

دورو اطراف شما اینجورین لابد 

ما تو فامیل همچین موردی نداشتیم

چطور روتون میشه این حرفارو بزنید؟

چرا خیانت مردا براتون انقد عادیه ؟

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

پس اول افرین به حیوانات باید گفت بعد به اون مرد که سطح خودش رو در حد یه موجود چهارپا پایین اورده 😂 ...

چرا دری وری میگید گلم 

قرار نیست بپذیرید ولی خب محض جواب دادن ب شما میگم 

هیچ ربطی به حیوان بودن نداره الان شما غذا میخوری حیوون هم‌میخوره شدی حیوون آیا 

بعدم اون حیوون هر فصل جفت گیری جفت رو عوض میکنه .مرد تو چند همسری همچین کاری نمی کنه 

نگفتم که حرم  سرا راه بندازن 

خدا وکیلی یه جوری رد کنید آدم به عقلتون شک نکنه