2777
2789
عنوان

جن میخواد منو بکشه🥺😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 84 پست
میشه عزیزم نماز رو برا من توضیح بدی چحوری؟ و چند بار باید خوند؟

نماز حضرت زهراس واسه هرچیزی میشه خوند حتی حاجت من به این نیت خوندم 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون چیه ؟ ممنون میشم توضیح بدین اون مردی که برام جلب سحر کرد این حصار رو برام زد و گفت موکل دادم ولی ...

به شمارم ی اس بده و زنگ بزن تا احضار بزنم ببینم دقیق چی هست مشکلت تا بهت بگم چیکار باید بکنی 

عزیزم یه حصار از ۷ فلز ه طلا مس نقره سرب و چند تا فلز دیگه تشکیل شده باهم ذوب میکنن دعانویس روش طلسم ...

وایی چه خفن

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
به شمارم ی اس بده و زنگ بزن تا احضار بزنم ببینم دقیق چی هست مشکلت تا بهت بگم چیکار باید بکنی

درخواست دوستی بهتون بدم اینجا بگم ؟ چند تا کار کردم فقط الان بیرونم اینترنت بگیرم بعد 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

چون داره تبلیغ میشه من تاپیکو قفل میکنم مرسی از نظراتتون

آخه اکثرا فیکن جای معتبر پیدا نکردم

حرز نخر 

کسی ک حرز مینویسه باید اذن قلم داشته باشه و شرایط خاص داره روی پوست بابد بنویسه 

و خدا گفته اگر بنده من ،منو فراموش کنه و خودش رو محتاج چیزی دیگ کنه(چیزی ک از خودش آویز کرده)

به همون میسپارمش

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)