2777
2789
عنوان

جن میخواد منو بکشه🥺😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 84 پست
حتما سنگینی چیزی داشتی نمازتو ۱۴شب بخون کامل

آره واسم دعا زدن واسع همین خوندم هزاربار لعنت به باعث و بانیش😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یه سوال دارم من خودمو خونوادمو حصار هفت جوش کردم با موکل خوبه ؟ و اینکه برام طلسم سیاهی گرفته ب ...

حصار هفت جوش زیاد قوی نیست.... انصار نامه حضرت علی رو انجام بدی قوی تره

زدم تو گوگل اصلا جیزی نیورد دعای حصار زدم اصلا چیزای نامرتبط اورد چی بزنم؟

همین ۴ قل و آیت الکرسی رو قبل خواب و قبل نمازت بخون ها کن اطرافت 

حصار خضری

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
سلام یه سوال دارم من خودمو خونوادمو حصار هفت جوش کردم با موکل خوبه ؟ و اینکه برام طلسم سیاهی گرفته ب ...

هفت جوش چیه ؟

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
همین ۴ قل و آیت الکرسی رو قبل خواب و قبل نمازت بخون ها کن اطرافت حصار خضری

مرسی عزیزم آره دیگه هرشب میخونم😢

نمدونم چیه حقیقتش...ولی هرچی هست یه حرز امام جواد معتبر (حتتتماً معتبر باشه) تهیه کن ببند به بازوت ح ...

آخه اکثرا فیکن جای معتبر پیدا نکردم 

حصار هفت جوش زیاد قوی نیست.... انصار نامه حضرت علی رو انجام بدی قوی تره

اون چیه ؟ ممنون میشم توضیح بدین اون مردی که برام جلب سحر کرد این حصار رو برام زد و گفت موکل دادم ولی سال بعد بیا موکلشو عوض کنم توی طلسم نایلون بود دورش پر نخ سیاه داخلش پوست یه حیون قهوهای بود با استخون و قفل و مایه ی سیاه این طلسمی که برام درامد چیه و اینکه چیکار کنم طلسم به خود طرف برگرده چون باعث مرگ بچه ی تو شکمم شده خودمم ۳ ماه بیمارستان بستری بود تا طلسم درامد سرپا شدم

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

من سحر و جادو میتونم باطل کنم این جور چیزارو نباید خودتون انجام بدید باید یکی که بلده با طرفند های خودش انجام داد

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
توی کتاب مجمع الدعوات کبیر هست دعاش

جایی که معتبر باشه واقعا بنویسن رو پوست آهو با آدابش پیدا نکردم 😢

هفت جوش چیه ؟

عزیزم یه حصار از ۷ فلز ه طلا مس نقره سرب و چند تا فلز دیگه تشکیل شده باهم ذوب میکنن دعانویس روش طلسمو می‌نویسه و موکل بهش میده کسی بهت طلسم کنه اثر نمیکنه ضربه بهت کم میزنه

صبر اوج احترام به حکمت خداست